Croissant met jam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Croissant met jam

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

2 stuk(s)

Croissant

2 stuk(s)

Bosbessenjam

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

gram

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1160 kJ
Energie (kcal)277 kcal
Vetten16.8 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten23.8 g
waarvan suikers2.3 g
Vezels1.5 g
Eiwitten7 g
Zout0.8 g

Benodigdheden

•Steelpan met deksel

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud water.

3

Bak de croissants 5 minuten in de oven.

4

Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en bosbessenjam. Serveer met het gekookte ei. Breng op smaak met peper en zout.