Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Kies deze week voor gemak met dit supersimpele recept voor warme kaneelbroodjes. Met pecannootjes en zelfgemaakt glazuur bak je deze rolletjes op z'n Amerikaans. Vers uit de oven zijn ze het lekkerst!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
⅕ roll(s)
Zoet brooddeeg
30 gram
Pecanstukjes
20 gram
Poedersuiker
⅕ el
Honing
9.9 ml
Biologische halfvolle melk
0.3 tl
Gemalen kaneel
15 gram
[Plantaardige] roomboter
Tip: Heb je een keukenmachine? Gebruikt deze dan om de pecanstukjes fijn te malen!
Tip: Worden de rolletjes wat plat door het snijden, vorm ze dan met de hand weer tot een mooi rondje.