Ciabatta met burrata en serranoham
2 porties | met gemarineerde tomaat en groene pesto
Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
•Tarwe
•Cashewnoten
•Melk (inclusief lactose)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
2 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Tomaat
80 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
40 gram
Rucola
40 gram
Serranoham
1 bol(len)
Burrata
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
1 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Ovenrooster met bakpapier
•Kleine kom
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg de ciabatta op een ovenrooster met bakpapier en bak 8 - 10 minuten in de oven.
2
- Snijd de tomaat in blokjes en voeg toe aan een kleine kom.
- Meng met 1 el extra vierge olijfolie, 1/2 el witte balsamicoazijn en breng goed op smaak met peper en zout.
3
- Snijd de ciabatta doormidden en besmeer met de pesto.
- Verdeel de rucola en serranoham over de twee broodjes.
- Verdeel de burrata erover.
- Garneer met de gemarineerde tomaat.
4
- Breng het broodje op smaak met peper en zout en serveer.