BestellenCadeaubon
Ciabatta met burrata en serranoham
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ciabatta met burrata en serranoham

2 porties | met gemarineerde tomaat en groene pesto

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
Tarwe
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

1 stuk(s)

Tomaat

80 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

40 gram

Rucola

40 gram

Serranoham

1 bol(len)

Burrata

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

½ el

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2662 kJ
Energie (kcal)636 kcal
Vetten41.9 g
waarvan verzadigd10.6 g
Koolhydraten40.5 g
waarvan suikers2.9 g
Vezels2.4 g
Eiwitten22.7 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Ovenrooster met bakpapier
Kleine kom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden. 
  • Leg de ciabatta op een ovenrooster met bakpapier en bak 8 - 10 minuten in de oven. 
2
  • Snijd de tomaat in blokjes en voeg toe aan een kleine kom. 
  • Meng met 1 el extra vierge olijfolie, 1/2 el witte balsamicoazijn en breng goed op smaak met peper en zout. 
3
  • Snijd de ciabatta doormidden en besmeer met de pesto.
  • Verdeel de rucola en serranoham over de twee broodjes. 
  • Verdeel de burrata erover.
  • Garneer met de gemarineerde tomaat.  
4
  • Breng het broodje op smaak met peper en zout en serveer.