Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar

Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar

2 porties | met smokey tomatenketchup en augurk

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Een klassieke cheeseburger maken is niet moeilijk! Met de smokey tomatenketchup geef je jouw burger bovendien een extra smakelijke twist.

Labels:
Recept

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

2 stuk(s)

Gekruide runderburger

50 gram

Geraspte cheddar

60 gram

Smokey tomatenketchup

50 gram

Gesneden augurken

6 plak(ken)

Ontbijtspek

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)779 kcal
Energie (kJ)3259 kJ
Vetten46 g
waarvan verzadigd19 g
Koolhydraten39 g
waarvan suikers10 g
Vezels2.3 g
Eiwitten50 g
Zout4 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de hamburger 2 - 3 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is.

3

Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt. Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met smokey tomatenketchup. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door het ontbijtspek. Verdeel de augurken erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.