Champignonomelet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Champignonomelet

Champignonomelet

met verse bladpeterselie

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Ui

15 gram

Champignons

2.5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Ei

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

naar smaak

Olijfolie

1

[Plantaardige] melk

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)102 kJ
Energie (kcal)24 kcal
Vetten0.5 g
waarvan verzadigd0.3 g
Koolhydraten3.1 g
waarvan suikers1.2 g
Vezels0.8 g
Eiwitten1.5 g
Zout0 g

Instructies

1

Snipper de rode ui. Snijd een halve champignon per persoon in blokjes van ongeveer een halve centimeter. Snijd de takjes en de blaadjes van de bladpeterselie grof.

2

Klop met een garde de eieren met de melk los in een kom. Meng de ui, de blokjes champignon en de peterselie erdoor.

3

Serveer het eimengsel op tafel. Verhit boter of olijfolie in je pannetje, schenk er een beetje van het mengsel in en bak een omelet. Breng op smaak met peper en zout.