topBanner
Champignonomelet

Champignonomelet

met verse bladpeterselie

Lees meer

.

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd0 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

½ stuk(s)

Rode ui

2 stuk(s)

Broccoli

5 gram

Verse bladpeterselie

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

Zelf toevoegen

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Boter of olijfolie (om in te bakken)

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)741 kJ
Energie (kcal)177 kcal
Vetten12.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten1 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels0 g
Eiwitten15 g
Zout0.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Snipper de rode ui. Snijd een halve champignon per persoon in blokjes van ongeveer een halve centimeter. Snijd de takjes en de blaadjes van de bladpeterselie grof.

2

Klop met een garde de eieren met de melk los in een kom. Meng de ui, de blokjes champignon en de peterselie erdoor.

3

Serveer het eimengsel op tafel. Verhit boter of olijfolie in je pannetje, schenk er een beetje van het mengsel in en bak een omelet. Breng op smaak met peper en zout.