Caserecce integrale met warmgerookte zalm en citroentijm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caserecce integrale met warmgerookte zalm en citroentijm

Caserecce integrale met warmgerookte zalm en citroentijm

Een snel en gezond pastagerecht met smaakvolle warmgerookte zalm en geurige citroentijm met pittige rucola. Ben je geen liefhebber van deze pittige smaak? Voeg dan alle rucola toe aan de wok of hapjespan. Door deze kort op te warmen wordt de smaak veel milder.

Labels:
Kindvriendelijk
Allergenen :
Gluten
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
Bereidingstijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

90 gram

Volkoren casarecce

(Bevat Gluten)

40 gram

Rucola

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Rode ui

80 gram

Warmgerookte zalm

(Bevat Vis)

½ stuk(s)

Witte courgette

3 stuk(s)

Verse citroentijm

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2653 kJ
Energie (kcal)622 kcal
Vetten18 g
waarvan verzadigd3.5 g
Koolhydraten72 g
waarvan suikers13 g
Vezels10 g
Eiwitten36 g
Zout2.3 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Koekenpan

Instructies

1

Breng 500 ml water aan de kook in een pan met deksel voor de caserecce en kook de caserecce, afgedekt, 10 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Snijd de courgette in halve plakken
2

Snipper ondertussen de rode ui en snijd de witte courgette in halve plakken. Ris de citroentijmblaadjes van de takjes en scheur de rucola klein.

Voeg de citroentijm toe
3

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de rode ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de courgette en citroentijm toe, draai het vuur middellaag en bak 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de caserecce en het grootste deel van de warmgerookte zalmsnippers toe
4

Voeg de caserecce en het grootste deel van de warmgerookte zalmsnippers toe aan de courgette en verhit nog 1 minuut. Roer vervolgens het grootste deel van de rucola erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Garneer met de overige rucola
5

Verdeel de het gerecht over de borden. Garneer met de overige warmgerookte zalmsnippers en de overige rucola. Besprenkel naar smaak met de extra vierge olijfolie.