Bulgaarse yoghurt met peer en pistachenoten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Bulgaarse yoghurt met peer en pistachenoten

Met gedroogde abrikozen

Labels:
Breakfast
Allergenen :
Pistachenoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Peer

40 gram

Gedroogde abrikozenstukjes

375 gram

Biologische Bulgaarse yoghurt

20 gram

Pistachenoten

(Bevat Pistachenoten Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)103 kcal
Energie (kJ)431 kJ
Vetten4.7 g
waarvan verzadigd0.6 g
Koolhydraten11.6 g
waarvan suikers8.6 g
Vezels3.1 g
Eiwitten2.4 g
Zout0 g

Instructies

1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Snijd de gedroogde abrikozenstukjes klein.

2

Verdeel de Bulgaarse yoghurt over de ontbijtkommen. Garneer met de blokjes peer en de gedroogde abrikozen. Bestrooi met de pistachenoten.