Deze brunch bestaan uit 3 recepten waarbij de rest van de brunch bestaat uit verse producten uit de Hello Fresh market. Zo zet je binnen een handomdraai een uitgebreide brunch op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
100 gram
Hollandaisesaus
60 gram
Koudgerookte zalm
100 gram
Spinazie
½ pak(ken)
Danerolles - Croissantdeeg
75 gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Amandelschaafsel
1 stuk(s)
Appel
40 gram
Cranberry-pittenmix
1 el
Honing
½ stuk(s)
Volkoren batard met vruchten en walnoten
50 gram
Coburgerham
2 stuk(s)
Briochebroodje
15 gram
Roomboter
6 stuk(s)
Handsinaasappel
4 el
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Durf je het pocheren niet aan en speel je liever op safe? Kook de eieren dan gewoon in de schil: 6 minuten voor een zacht- en 10 minuten voor een hardgekookt ei.
Tip: Het is belangrijk dat het water warm genoeg blijft om het ei te koken, maar niet teveel borrelt. Voeg de eieren dus zo snel mogelijk na het omlaag draaien van het vuur toe aan het water.
Tip: Vrolijk Pasen!