Genieten van een heerlijke en rijkgevulde brunch met Pinksteren? Het wordt je met onze Brunchbox wel heel makkelijk gemaakt! In de box zit alles dat je nodig hebt voor een geslaagde brunch, inclusief makkelijk te volgen recepten natuurlijk. Zoals de brunchklassieker "eggs benedict" met gerookte zalm en spinazie, of ham-kaas croissants, vers uit de oven. Vul de rest van de tafel met yoghurt-fruitbowls en gevuld rozijnenbrood met roomboter. Genieten maar!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
100 gram
Hollandaisesaus
60 gram
Koudgerookte zalm
100 gram
Spinazie
½ pak(ken)
Danerolles - Croissantdeeg
75 gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Amandelschaafsel
1 stuk(s)
Appel
40 gram
Cranberry-pittenmix
1 el
Honing
½ stuk(s)
Suikerbrood
(Bevat Eieren, Lupine, Melk (inclusief lactose), Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Aardbeiensmoothie
½ stuk(s)
Mango-passievruchtsmoothie
50 gram
Coburgerham
2 stuk(s)
Briochebroodje
15 gram
Roomboter
1 el
Olijfolie
4 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Durf je het pocheren niet aan en speel je liever op safe? Kook de eieren dan gewoon in de schil: 6 minuten voor een zacht- en 10 minuten voor een hardgekookt ei.
Tip: Het is belangrijk dat het water warm genoeg blijft om het ei te koken, maar niet teveel borrelt. Voeg de eieren dus zo snel mogelijk na het omlaag draaien van het vuur toe aan het water.
Tip: Vrolijk Pasen!