HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBrownies Met Stroopwafelkruimels En Gebrande Amandelen
topBanner
Brownies met stroopwafelkruimels en gebrande amandelen

Brownies met stroopwafelkruimels en gebrande amandelen

+/- 10 stuks | Bak het zelf met verse ingrediënten

Lees meer

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor brownies met stroopwafelkruimels en gebrande, gezouten amandelen.

Allergenen :NotenPinda'sGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

60 gram

Gebrande en gezouten amandelen

(BevatNoten, Pinda'sKan bevattenSesam)

400 gram

Mix voor chocoladecake

(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose)Kan bevattenSesam, Ei, Noten, Soja)

2 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

120 gram

Stroopwafelkruimels

(BevatGlutenbevattende granen, Ei)

Zelf toevoegen

40 gram

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

80 ml

Water

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1298 kJ
Energie (kcal)310 kcal
Vetten15.0 g
waarvan verzadigd6.0 g
Koolhydraten38 g
waarvan suikers22.0 g
Vezels2 g
Eiwitten5 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Bakpapier
Grote kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Haal de boter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakblik van 20x20 cm met bakpapier. Hak de gebrande amandelen grof.

2

Mix in een grote kom de cakemix met 80 ml water, de boter en 2 eieren tot een egaal beslag. Voeg de grof gehakte amandelen toe en roer goed om.

3

Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Strooi er de stroopwafelkruimels overheen. Bak de brownie 25 - 30 minuten in de oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant komen.

4

Haal de brownie uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Snijd in circa 10 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.