Brownies met bosbessen, pecannoten en kokos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brownies met bosbessen, pecannoten en kokos

Brownies met bosbessen, pecannoten en kokos

+/- 9 stuks | Bak het zelf met verse ingrediënten

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten. Kies deze week voor brownies met bosbessen en kokos.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
Bereidingstijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

10 gram

Pecanstukjes

⅖ stuk(s)

Ei

4 gram

Kokosrasp

80 gram

Mix voor chocoladecake

(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Noten, Sesamzaad, Eieren)

25 gram

Blauwe bessen

Zelf toevoegen

8 gram

[Plantaardige] roomboter

15 ml

Water

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)264 kcal
Energie (kJ)1105 kJ
Vetten12 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten33 g
waarvan suikers21 g
Vezels2.5 g
Eiwitten4 g
Zout1 g

Benodigdheden

Bakpapier
Grote kom

Instructies

Voorbereiden
1

Haal de boter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakblik van 20x20 cm met bakpapier.

Tip: Heb je geen bakblik in huis? Gebruik dan een vierkante ovenschaal.

Beslag mixen
2

Mix in een grote kom de cakemix met 80 ml water, de boter en 2 eieren tot een egaal beslag. Voeg 15 gram kokosrasp, de pecannoten en 2/3 van de blauwe bessen toe en schep goed met een lepel door het beslag.

Tip: Heb je een (hand)mixer? Mix het beslag dan 4 minuten met een vlindergarde.

Bakvorm vullen
3

Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Bak de brownie 25 - 30 minuten in de oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant komen.

Serveren
4

Haal de brownie uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Bestrooi met de overige blauwe bessen en kokosrasp, Snijd in circa 9 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.

Tip: Gebruik een satéprikker om te controleren of de brownie gaar is. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar? Bak de brownie dan nog enkele minuten.