HelloFresh
topBanner
Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

met knapperige koolsalade

Lees meer

.

Allergenen :Glutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)EiMosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuks

Rode ui

200 g

Rode kool, witte kool en wortel

2 stuks

Witte ciabatta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

2 tl

BBQ rub

200 g

Pulled pork

60 g

Rucola en veldsla

30 g

Gesneden jalapeños

50 g

Aioli

(BevatEi, Mosterd)

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

3 el

Zwarte balsamicoazijn

1 el

Wittewijnazijn

100 ml

Runderbouillon

2 tl

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3425 kJ
Energie (kcal)819 kcal
Vetten56.0 g
waarvan verzadigd18.0 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers14.0 g
Vezels9 g
Eiwitten25 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog tot hoog vuur en bak de uien 4 - 5 minuten.

2

Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn met 1 tl extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng er de rodekool, witte kool en wortel doorheen. Bak intussen de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.

3

Blus de uien af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon. Voeg 1 tl BBQ-rub per persoon toe, meng goed. Voeg 50 ml runderbouillon per persoon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken. Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend op middelhoog vuur 1 - 2 minuten.

4

Snijd het broodje open. Vul het met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork. Meng de overige rucola, veldsla en koolsalade door elkaar en serveer ernaast. Garneer het broodje met de jalapeños en de aioli.