BestellenCadeaubon
Broodje curryworst met zuurkool
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Broodje curryworst met zuurkool

2 porties | met ui en smoky tomatenketchup

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Tarwe
Selderij
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Varkensworst met cheddar en gestoofde rode ui

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Rustieke pistolet

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

60 gram

Smokey tomatenketchup

1 zakje(s)

Kerriepoeder

(Bevat Selderij, Mosterd)

125 gram

Zuurkool

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Honing

1 el

Water

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2440 kJ
Energie (kcal)583 kcal
Vetten32.2 g
waarvan verzadigd13.9 g
Koolhydraten46.8 g
waarvan suikers8.7 g
Vezels5 g
Eiwitten24.3 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan met deksel

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Snijd de ui in halve ringen.
2
  • Verhit een klontje boter in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak de worst in 2 - 3 minuten gelijkmatig bruin.
  • Voeg de ui toe aan de pannen bak 8 - 10 minuten afgedekt op middelhoog vuur. Keer af en toe om.
  • Bak het brood 8 - 10 minuten in de oven.
3
  • Haal de worst uit de pan en houd apart.
  • Blus af met het water. Roer de smoky tomatenketchup, de honing erdoor en de helft van het kerriepoeder erdoor.
  • Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
  • Laat de saus 2 - 3 minuten zachtjes pruttelen.
4
  • Snijd de broodjes open en verdeel de zuurkool erover.
  • Beleg de broodjes met de worst en de saus.
  • Bestrooi met het overige kerriepoeder naar smaak.