Broodje curryworst met zuurkool
2 porties | met ui en smoky tomatenketchup
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Rogge
•Tarwe
•Selderij
•Mosterd
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Varkensworst met cheddar en gestoofde rode ui
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Rustieke pistolet
(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)
60 gram
Smokey tomatenketchup
1 zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
125 gram
Zuurkool
Zelf toevoegen
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Honing
1 el
Water
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Koekenpan met deksel
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de ui in halve ringen.
2
- Verhit een klontje boter in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak de worst in 2 - 3 minuten gelijkmatig bruin.
- Voeg de ui toe aan de pannen bak 8 - 10 minuten afgedekt op middelhoog vuur. Keer af en toe om.
- Bak het brood 8 - 10 minuten in de oven.
3
- Haal de worst uit de pan en houd apart.
- Blus af met het water. Roer de smoky tomatenketchup, de honing erdoor en de helft van het kerriepoeder erdoor.
- Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
- Laat de saus 2 - 3 minuten zachtjes pruttelen.
4
- Snijd de broodjes open en verdeel de zuurkool erover.
- Beleg de broodjes met de worst en de saus.
- Bestrooi met het overige kerriepoeder naar smaak.