Turkey sandwich

Turkey sandwich

met aardappelsalade

Allergens:
Barley
•Oats
•Rye
•Soy
•Wheat
•Sesame
•Sulphites

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

40 g

Avocado dip

1 piece

Brown Pistolet

(Contains Barley, Oats, Rye, Soy, Wheat May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Tree nuts, Sesame)

½ sachet(s)

Sesame seeds

(Contains Sesame May be present Tree nuts, Peanuts)

100 g

Potatoes

½ head

Iceberg lettuce

30 g

Mango ketchup

(Contains Sulphites)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

2 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

½ tablespoon

Olive oil

to taste

Extra virgin olive oil

1 teaspoon

White wine vinegar

Nutrition Values

Energy (kJ)2967 kJ
Calories709 kcal
Fat48.7 g
Saturated Fat6.1 g
Carbohydrate47.4 g
Sugar7.4 g
Dietary Fiber10.3 g
Protein15.3 g
Salt2.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Wok or sautépan

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was of schil de aardappelen en snijd in parten. Zet de aardappelen onder water in een pan met deksel en kook, afgedekt, in 12 -15 minuten gaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.
2
  • Verhit 1/2 el olijfolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur. Bak de kalkoen 6 - 8 minuten, of tot hij gaar is.
  • Voeg de laatste minuut de honing en het sesamzaad toe en meng met de kalkoen.
3
  • Bak het pistolet 5 minuten in de oven.
  • Pluk per persoon 2 bladen van de botersla om later op het broodje te gebruiken. Scheur de rest van de botersla grof.
  • Meng de aardappelen met de wittewijnazijn en mayonaise en breng op smaak met peper en zout.
4
  • Snijd de broodjes open. 
  • Besmeer met de avocadodip, de 2 blaadjes sla en de kalkoen.
  • Besmeer de bovenkant van het broodje met mangoketchup.
  • Meng de sla met de aardappel en breng op smaak met extra vierge olijfolie.