Box 6: Speltwafels met kalkoenfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Box 6: Speltwafels met kalkoenfilet

Box 6: Speltwafels met kalkoenfilet

met roomkaas en tuinkers

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

6 pak(ken)

Oer-speltwafels

100 gram

Kruidenroomkaas

2 stuk(s)

Kalkoenfilet

1 stuk(s)

Tomaat

5 gram

Tuinkers

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1112 kJ
Energie (kcal)266 kcal
Vetten17.6 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten17.3 g
waarvan suikers2.3 g
Vezels3.5 g
Eiwitten7.8 g
Zout0.4 g

Instructies

1

Beleg 2 speltwafels per persoon met de roomkaas en beleg de andere speltwafels met kalkoenfilet.

2

Snijd de pruimtomaat in plakken en verdeel deze over de roomkaas. Knip de tuinkers af en verdeel deze over alle speltwafels. Bestrooi naar smaak met peper en zout.

3

Verdeel de speltwafels over de borden.