Box 5: Meergranencroissant
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Box 5: Meergranencroissant

Box 5: Meergranencroissant

met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

2 stuk(s)

Croissant

2 plak(ken)

Belegen-kaasplakken

10 gram

Tuinkers

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2178 kJ
Energie (kcal)521 kcal
Vetten36.7 g
waarvan verzadigd16 g
Koolhydraten24.4 g
waarvan suikers2.6 g
Vezels1.7 g
Eiwitten22.4 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

•Steelpan met deksel

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng, afgedekt, aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Spoel onder koud water.

3

Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.

4

Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en het ei en garneer met de tuinkers.