Box 5: Griekse yoghurt met peer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Box 5: Griekse yoghurt met peer

Box 5: Griekse yoghurt met peer

met pistachenoten en gedroogde abrikozen

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Peer

50 gram

Gedroogde abrikozenstukjes

250 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Pistachenoten

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1408 kJ
Energie (kcal)336 kcal
Vetten17.2 g
waarvan verzadigd8.4 g
Koolhydraten31.3 g
waarvan suikers27.6 g
Vezels6.6 g
Eiwitten9.3 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Snijd de gedroogde abrikozenstukjes klein.

2

Verdeel de yoghurt over de ontbijtkommen. Garneer met de blokjes peer en de abrikozenstukjes. Bestrooi met de pistachenoten.