Box 4: Bananensplit met yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Box 4: Bananensplit met yoghurt

Box 4: Bananensplit met yoghurt

met meergranen- en chocoladevlokken

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Banaan

250 gram

Biologische volle yoghurt

100 gram

Meergranenvlokken

25 gram

Melkchocoladedruppels

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1875 kJ
Energie (kcal)448 kcal
Vetten11.5 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten70.2 g
waarvan suikers33 g
Vezels7.7 g
Eiwitten12.6 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Halveer de banaan in de lengte.

2

Verdeel de banaanhelften over de borden en verdeel de yoghurt over de banaan.

3

Bestrooi met de meergranenvlokken en chocoladedruppels.