Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Ei
65 ml
Biologische halfvolle melk
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse bladpeterselie
2 stuk(s)
Biologisch bruin rozenbroodje
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.
Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of tot het ei gestold is.
Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.