Box 1: Broodje met roerei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Box 1: Broodje met roerei

Box 1: Broodje met roerei

met paprika en rucolacress

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

50 ml

Biologische halfvolle melk

1 stuk(s)

Paprika

2 stuk(s)

Wit tarwebroodje

15 gram

Rucolacress

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1674 kJ
Energie (kcal)400 kcal
Vetten18.2 g
waarvan verzadigd7.4 g
Koolhydraten37 g
waarvan suikers5.3 g
Vezels4 g
Eiwitten20.3 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

•Kom
•Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 6 – 8 minuten in de oven.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Snijd de broodjes open en verdeel over de borden. Beleg de broodjes met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer de broodjes ermee.