Deze goedgevulde omelet zet je binnen no-time op tafel, met als finishing touch gesmolten kaas en verse bieslook!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Ei
4 plak(ken)
Achterham
200 gram
Italiaanse groentemix
50 gram
Geraspte oude Goudse kaas
2 stuk(s)
Bruin tarwebroodje
10 gram
Verse bieslook
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan (zie Tip) en bak de groentemix 2 - 3 minuten op middelhoog vuur.
Tip: Je bakt straks 1 grote omelet voor 2 porties. Bak je liever 2 aparte omeletten? Verdeel de groentemix dan over 2 koekenpannen en doe hetzelfde met het eimengsel en de ham in de volgende stappen.
Kluts ondertussen de eieren in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de achterham in dunne reepjes. Snijd de bieslook fijn.
Bak het tarwebroodje 6 - 8 minuten in de oven. Voeg het eimengsel en de gesneden achterham toe aan de pan met groenten en laat 2 - 3 minuten afgedekt stollen (zie Tip). Voeg na 1 minuut de geraspte oude kaas toe en laat smelten.
Tip: Draai de omelet tussendoor eventueel om: zo wordt hij sneller gaar.
Haal de boerenomelet uit de pan en snijd in 2 stukken. Verdeel over de borden, garneer met de bieslook en serveer met het tarwebroodje.