BBQ shrimp skewers with aioli and mango salsa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

BBQ shrimp skewers with aioli and mango salsa

with aioli and mango salsa

Allergenen :
Schaaldieren
Ei
Mosterd
Rogge
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

440 gram

Garnalen

(Bevat: Schaaldieren)

1 stuk(s)

Mango

75 gram

Aioli

(Bevat: Ei, Mosterd Kan bevatten: Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)

1 stuk(s)

Limoen

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

1 zakje(s)

BBQ-rub

2 stuk(s)

Knoflookteen

125 gram

Rode cherrytomaten

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1 el

Extra vierge olijfolie

2 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3389 kJ
Energie (kcal)810 kcal
Vetten43.2 g
waarvan verzadigd4.6 g
Koolhydraten62.1 g
waarvan suikers20.4 g
Vezels6.3 g
Eiwitten39.8 g
Zout3.2 g

Benodigdheden

Grote kom
Saladekom
Satéprikkers
Serveerschaal

Instructies

1
  • Crush or mince the garlic. Cut half of the lime into wedges and juice the rest into a large bowl.
  • Add the shrimp, BBQ spice rub*, and olive oil to the bowl of the lime juice and mix everything together. Cover and set aside to marinate.

*Take care, this ingredient is spicy! Use as preferred.

2
  • Quarter the cherry tomatoes, peel and dice the mango into small cubes.
  • Transfer to a salad bowl. Add the white wine vinegar and extra virgin oil. Toss everything together and season to taste with salt and pepper. 

 

3
  • Tread the shrimp on the skewers. Cut the bread in half, drizzle with olive oil to taste, and fry on medium heat on the BBQ.
  • Fry the shrimp on the BBQ for at least 3 - 4 minutes or until done.
4
  • Serve the shrimp on serving trays, top with the salsa, and serve with the lemon wedges and aioli on the side.