Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
230 gram
Pofaardappel
2 stuk(s)
Maiskolf
125 gram
Roomboter
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
10 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
100 gram
Wittekool en wortel
90 ml
Kokosmelk
2 bakje(s)
Pindakaas
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten)
2 stuk(s)
Varkensboerenworst
2 stuk(s)
Kipsatéblokjes
4 stuk(s)
Spies
2 stuk(s)
Zalmfilet
10 ml
Basilicumcrème
2 stuk(s)
Gekruide runderburger
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
4 ml
Olijfolie met citroen
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Heirloom Druiventomaten
2 el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Mosterd
2 tl
Wittewijnazijn
Tip: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.
Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.