Basilicumpesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Basilicumpesto

€ 17.78/ kg Deze basilicumpesto is gemaakt van Italiaanse basilicum, pijnboompitten en een mix van Parmezaanse kaas en pecorino. Een klassiek Italiaans product voor over de pasta, in salades of op een broodje met tomaat en mozarella.

INGREDIËNTEN: Extra vierge olijfolie, Basilicum Genovese 17%, zonnebloemolie, WEIpoeder, geraspte KAAS 8%, TARWEmeel, BOTER, LACTOSE, zout, pijnboompitten 1,5%, natuurlijke aroma’s (bevatten MELK en TARWE), look 1.2%, afgeroomde MELKpoeder, voedingszuur: MELKzuur, antioxidant: ascorbinezuur. ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, Melk. Kan sporen bevatten ei, noten, vis, schaaldieren, weekdieren en selderij. BEWAREN EN GEBRUIK: Bewaren in de koelkast bij +4/6°C. Verbruiken binnen de 3 dagen na opening. Pastificio RANA S.p.A. Via Pacinotti, 25 - 37057 San Giovanni Lupatoto (VR) - Italia www.giovannirana.de www.giovannirana.ch HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

140 gram

Basilicumpesto

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)202 kcal
Energie (kJ)843 kJ
Vetten20 g
waarvan verzadigd3.5 g
Koolhydraten3.5 g
waarvan suikers3.3 g
Vezels1.2 g
Eiwitten1.6 g
Zout0.8 g

Instructies

1

.