Bananensmoothie met peer, havermout en Griekse yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bananensmoothie met peer, havermout en Griekse yoghurt

Bananensmoothie met peer, havermout en Griekse yoghurt

Goedemorgen!

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Peer

1 stuk(s)

Banaan

75 gram

Havermout

(Bevat Gluten)

150 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Zelf toevoegen

naar smaak

Water

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)396 kcal
Vetten12 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten12 g
Zout0 g

Benodigdheden

Staafmixer of blender
Kom

Instructies

1

Schil de peer (conference), verwijder het klokhuis en snijd klein. Snijd de banaan in plakken.

2

Meng het fruit met de havermout en Griekse yoghurt in een blender of hoge kom met staafmixer en mix tot een dikke smoothie. Verdun eventueel met een scheutje water.

3

Verdeel de smoothie over de kommen en garneer met de pompoenpitten.