Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
/ Voor 10 personen
/ Voor 10 personen
3 stuk(s)
Banaan
60 gram
Walnoten
(BevatNotenKan bevattenNoten, Pinda's, Sesam)30 gram
Kokosrasp
(Kan bevattenNoten, Pinda's, Sesam)400 gram
Bananenbroodmix
(BevatEi, Glutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose)Kan bevattenSoja, Lupine)3 el
Zonnebloemolie
Verwarm de oven voor op 160 graden. Prak 2 bananen fijn en snijd de derde banaan in de lengte doormidden en leg apart. Hak de walnoten grof. Vet een rechthoekig cakeblik van 25 cm in of bekleed met bakpapier.
Meng in een grote kom de geprakte bananen met de bananenbroodmix, 3 el zonnebloemolie en 130 ml water. Meng het goed door elkaar tot een egaal beslag. Voeg de walnoten toe en 2/3 van de kokosrasp en meng goed door.
Giet de vulling in het met bakpapier beklede cakeblik. Leg op het eind de gehalveerde banaan bovenop en druk een beetje in het beslag. Bak het bananenbrood 45 - 55 minuten in de oven.
Controleer of het bananenbrood klaar is door er met een satéprikker in te prikken. Komt hij er droog uit? Dan is het bananenbrood klaar! Haal het uit de oven en laat even afkoelen in het blik. Garneer met de overgebleven kokos en snijd in plakken.