HelloFresh
topBanner
Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

met kaneel en honing

Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergenen :Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 stuks

Banaan

4 stuks

Scharrelei

(BevatEi)

30 g

Lijnzaad

(Kan sporen van allergenen bevatten)

6 stuks

Perssinaasappel

1 pot

Honing

1 tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2433 kJ
Energie (kcal)582 kcal
Vetten30.0 g
waarvan verzadigd12.2 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers43.1 g
Vezels11 g
Eiwitten19 g
Zout0.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Prak de bananen met een vork in een kom.

2

Voeg de eieren, de helft van het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.

3

Verhit ¼ van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad. Serveer met het sinaasappelsap.