HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBaguette Caprese
topBanner
Baguette Caprese

Baguette Caprese

2 porties | met pesto, mozzarella en vers basilicum

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Caprese is de combinatie van tomaat, mozzarella en basilicum. Wij hebben deze klassieke drie-eenheid gebruikt om er een heerlijk broodje van te maken!

Labels:Veggie
Allergenen :CashewnotenMelk (inclusief lactose)GlutenTarweGerstRoggeSulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

50 gram

Groene pesto

(BevatCashewnoten, Melk (inclusief lactose)Kan bevattenPinda's, Noten)

90 gram

Rucola en veldsla

2 stuk(s)

Biologische demi-baguette

(BevatGluten, Tarwe, Gerst, RoggeKan bevattenNoten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja, Lupine, Gluten)

8 ml

Balsamicocrème

(BevatSulfiet)

2 bol(len)

Mozzarella

(BevatMelk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Tomaat

10 gram

Vers basilicum

(Kan bevattenSelderij)

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3387 kJ
Energie (kcal)810 kcal
Vetten46.0 g
waarvan verzadigd19.0 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers7.0 g
Vezels7.26 g
Eiwitten36 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Bakplaat met bakpapier
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Bak de demi-baguette 6 minuten in de oven. Houd je van een een warm broodje? Besmeer de demi-baguette dan eerst met de pesto en beleg met de tomaat, mozzarella en het verse basilicum. Leg de belegde baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 6 minuten in de oven. Ga daarna verder met de volgende stap.

3

Meng ondertussen in een saladekom per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie en 1 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix toe en meng met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd de baguette open, als je deze nog niet hebt belegd, en besmeer met de groene pesto. Beleg vervolgens met de salade, tomaat, mozzarella en het verse basilicum. Besprenkel met de crema di balsamico en 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout.