Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

2 porties | met verse bieslook

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

De kaas op deze bagel laat je nog even smelten in de oven - dit geeft een extra smakelijke twist aan je ontbijt!

Allergenen :
Gluten
Tarwe
Gerst
Sesamzaad
Hazelnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Bagels met sesamzaad

(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Sesamzaad)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Hazelnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Eieren, Soja, Gluten, Noten)

6 plak(ken)

Ontbijtspek

75 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

5 ml

[Plantaardige] melk

1 naar smaak

Peper en zout

1 el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2987 kJ
Energie (kcal)714 kcal
Vetten19.2 g
waarvan verzadigd19.2 g
Koolhydraten47.31 g
waarvan suikers4 g
Vezels1.7 g
Eiwitten38.16 g
Zout3.3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2
  • Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en een snufje peper en zout.
  • Verhit ondertussen de roomboter in een tweede koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
3
  • Snijd de bagel open.
  • Leg de bagel met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de geraspte oude kaas.
  • Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.
4
  • Disposez le lard cuit sur le bagel.
  • Disposez les œufs brouillés par-dessus.
  • Garnissez de ciboulette.