Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

2 porties | met verse bieslook

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. De kaas op deze bagel laat je nog even smelten in de oven - dit geeft een extra smakelijke twist aan je ontbijt!

Labels:
Recept
Allergenen :
Sesamzaad
Tarwe
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Bagels met sesamzaad

(Bevat Sesamzaad, Tarwe, Gerst Kan bevatten Soja, Noten, Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Ei

6 plak(ken)

Ontbijtspek

75 gram

Geraspte oude Goudse kaas

10 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

5 ml

[Plantaardige] melk

1 naar smaak

Peper en zout

1 el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)489 kcal
Energie (kJ)2045 kJ
Vetten41 g
waarvan verzadigd20 g
Koolhydraten2 g
waarvan suikers1 g
Vezels1.7 g
Eiwitten30 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2
  • Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en een snufje peper en zout.
  • Verhit ondertussen de roomboter in een tweede koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
3
  • Snijd de bagel open.
  • Leg de bagel met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de geraspte oude kaas.
  • Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.
4
  • Beleg de bagel met het gebakken ontbijtspek.
  • Verdeel het roerei erover.
  • Garneer met de bieslook