HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBagel Met Roerei, Ontbijtspek En Oude Kaas
topBanner
Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

2 porties | met verse bieslook

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. De kaas op deze bagel laat je nog even smelten in de oven - dit geeft een extra smakelijke twist aan je ontbijt!

Allergenen :GlutenTarweGerstSesamzaadEierenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

2 stuk(s)

Bagels met sesamzaad

(BevatGluten, Tarwe, Gerst, Sesamzaad)

4 stuk(s)

Eieren

(BevatEieren)

6 plak(ken)

Ontbijtspek

75 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevattenSelderij)

Zelf toevoegen

5 ml

Melk

1 naar smaak

Peper en zout

1 el

Roomboter

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)489 kcal
Energie (kJ)2045 kJ
Vetten41.0 g
waarvan verzadigd20.0 g
Koolhydraten2 g
waarvan suikers1.0 g
Vezels1.7 g
Eiwitten30 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Kom
Bakplaat met bakpapier
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2
  • Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en een snufje peper en zout.
  • Verhit ondertussen de roomboter in een tweede koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
3
  • Snijd de bagel open.
  • Leg de bagel met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de geraspte oude kaas.
  • Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.
4
  • Beleg de bagel met het gebakken ontbijtspek.
  • Verdeel het roerei erover.
  • Garneer met de bieslook