.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
100 gram
Noedels
(Bevat Gluten)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Gluten, Soja)
1 tl
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
1 tl
Gemalen komijnzaad
½ tl
Gemalen korianderzaad
200 gram
Groentemix
(Kan bevatten Selderij)
100 gram
Gekruid rundergehakt
5 gram
Pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Suiker
1 tl
Zonnebloemolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels.• Pers de knoflook of snijd fijn en rasp de gember met een fijne rasp. • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een wok op hoog vuur en roerbak de groentemix in 10 – 12 minuten beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
• Voeg ondertussen de noedels toe aan de pan met kokend water en kook, afgedekt, in 2 minuten beetgaar en giet af. Laat zonder deksel uitstomen. • Meng ondertussen in een kleine kom 10 ml sojasaus en 1 tl sesamolie per persoon, de zwarte balsamicoazijn, de gember, de suiker en de zonnebloemolie tot een dressing.
• Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook, de gemalen komijn en de gemalen koriander 1 minuut op middelhoog vuur. • Voeg het rundergehakt toe, breng op smaak met peper en zout en bak het gehakt in 3 minuten los • Voeg de noedels, de dressing en het gehakt toe aan de wok en schep door de groenten.
• Verdeel het gerecht over de borden en bestrooi met de pinda's.