Avocado & Bacon Toast
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Avocado & Bacon Toast

with feta and cherry tomatoes | 2 servings

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
•Tarwe
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

6 plak(ken)

Ontbijtspek

2 stuk(s)

Avocado

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

125 gram

Rode cherrytomaten

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2452 kJ
Energie (kcal)586 kcal
Vetten36.5 g
waarvan verzadigd10.1 g
Koolhydraten42.3 g
waarvan suikers5.2 g
Vezels5.6 g
Eiwitten18.8 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

•Bakplaat met bakpapier
•Koekenpan

Instructies

1
  • Preheat the oven to 180°C.
  • Place the ciabatta on a parchment-lined baking sheet and bake for 8 - 10 minutes.
  • Meanwhile, separate the bacon slices. Heat a clean frying pan over medium-high heat and fry the bacon for 3 - 4 minutes until crispy.
2
  • Halve and pit the avocado, then remove the skin and slice the flesh.
  • Quarter the cherry tomatoes. 
  • Cut the ciabatta in half. 
3
  • Top each half of the ciabatta with the avocado slices, bacon and cherry tomatoes. 
  • Crumble the feta on top and season with salt and pepper to taste.