Tomates rellenos is a typical Argentinan summer side dish at barbecues, picnics, and parties. They are also a staple of every holiday meal in Argentina, especially since the most important holidays in Argentina are celebrated during the summer. Usually the tomatoes are stuffed with either rice, tuna or hardboiled eggs in combination with mayonnaise, salt and pepper.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat: Tarwe, Gluten, Rogge Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten)
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Varkensworst met cheddar en gestoofde rode ui
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Vleestomaat
¼ stuk(s)
Groene peper
10 gram
Verse bladpeterselie, koriander en oregano
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Little gem
½ stuk(s)
Rode ui
naar smaak
Peper en zout
1.25 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Mosterd
3 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¾ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
Tip: Heb je een keukenmachine? Maak de chimichurri dan hierin.