Skip to main content
Argentijnse grill met steak en B&L worst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Argentijnse grill met steak en B&L worst

met chimichurri en tomates rellenos

Tomates rellenos is a typical Argentinan summer side dish at barbecues, picnics, and parties. They are also a staple of every holiday meal in Argentina, especially since the most important holidays in Argentina are celebrated during the summer. Usually the tomatoes are stuffed with either rice, tuna or hardboiled eggs in combination with mayonnaise, salt and pepper.

Allergenen :
Tarwe
Gluten
Rogge
Selderij
Melk (inclusief lactose)
Ei
Noten
Amandelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
oventijd35 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Tarwe, Gluten, Rogge Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten)

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat: Selderij Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)

½ stuk(s)

Varkensworst met cheddar en gestoofde rode ui

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Vleestomaat

¼ stuk(s)

Groene peper

10 gram

Verse bladpeterselie, koriander en oregano

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

10 gram

Amandelschaafsel

(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Little gem

½ stuk(s)

Rode ui

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1.25 el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Mosterd

3 el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

¾ el

Zwarte balsamicoazijn

1 el

[Plantaardige] mayonaise

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)6257 kJ
Energie (kcal)1495 kcal
Vetten102.4 g
waarvan verzadigd36.9 g
Koolhydraten86.2 g
waarvan suikers15.8 g
Vezels11.4 g
Eiwitten54.5 g
Zout3 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hoge kom
Staafmixer
Kom
Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Saladekom
Kleine kom
Aluminiumfolie

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de eieren. Kook de eieren, afgedekt, in 6 - 8 minuten hard. Spoel ze daarna af onder koud water.
  • Haal de roomboter uit de koelkast zodat deze zachter kan worden.
  • Hak de peterselie fijn. Verwijder de zaadlijsten van de groene peper. Pers de knoflook of snijd fijn.
2
  • Voeg de groene peper, koriander, oregano, 1/3 van de bladpeterselie en per persoon; 1/2 el zwarte balsamicoazijn, 1 el olijfolie, 1 el water en de helft van de knoflook toe aan een hoge kom. 
  • Mix met een staafmixer tot een gladde massa (zie Tip).

Tip: Heb je een keukenmachine? Maak de chimichurri dan hierin.

3
  • Pel de eieren en voeg ze toe aan een kom. Prak ze met een vork tot kleine stukjes.
  • Meng met de mayonaise, 1/3 van de peterselie en peper en zout.
  • Snijd de bovenkant van de tomaat eraf en bewaar. Verwijder de pitjes van de tomaat met een lepel zodat de tomaat een mooi kommetje wordt voor het eiermengsel.
  • Vul de tomaten met het eiermengsel, top af met het 'dekseltje' en zet in de koelkast.
4
  • Snijd de rode puntpaprika en de ui in reepjes en meng ze op een bakplaat met bakpapier met 1/4 el olijfolie, 1/4 tl balsamicoazijn, peper en zout.
  • Bak de paprika 8 - 10 minuten in de voorverwarmde oven.Bak de laatste 6 minuten de broodjes mee.
5
  • Meng in een saladekom; 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl honing, 1 tl mosterd, peper en zout.
  • Scheur per persoon 1 blaadje van de little gem en bewaar apart. Snijd de rest van de little gem in grove stukken. Meng de sla door de dressing. Garneer de sla met de paprika en ui.
  • Meng 2 el roomboter per persoon in een kleine kom met de knoflook en de overige peterselie. Breng flink op smaak met peper en zout.
  • Verhit een koekenpan op middenlaag vuur en rooster, zonder olie, het amandelschaafsel totdat dit licht begint te kleuren. Haal uit de pan en strooi over de salade.
6
  • Verhit 1 el roomboter per persoon in dezelfde koekenpan en bak de steak 1 - 3 minuten aan elke kant en de worst in 2 - 3 minuten rondom bruin.
  • Haal de steak uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie. Dek de pan af en bak de worst nog 8 - 10 minuten op middellaag vuur.
  • Snijd de steak in reepjes en serveer in het midden samen met de worst. Serveer de broodjes met de knoflookboter ernaast. Verdeel het achtergehouden blad little gem over de borden en serveer de gevulde tomaat hierop.
  • Garneer de steak met de chimichurri.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Smokey pulled chicken bowl met chipotle

Smokey pulled chicken bowl met chipotle

met bruine rijst, tomatensalsa, yoghurt en puntpaprika
Varkensworst in kerriesaus met gefrituurde uitjes

Varkensworst in kerriesaus met gefrituurde uitjes

met cheesy aardappelpuree en sperziebonen
Mujaddara met harissa, cherrytomaten en komkommeryoghurt

Mujaddara met harissa, cherrytomaten en komkommeryoghurt

klassieke Midden-Oosterse rijst en linzen met gebakken ui
Kruidige Birmaanse stijl varkenscurry

Kruidige Birmaanse stijl varkenscurry

met rijst, sinaasappelsalade, mangochutney en koriander
Falafelbowl met mangohummus

Falafelbowl met mangohummus

met sumaksalade en gebakken aardappelen
Kruidige Thaise-stijl noedelbowl met tempeh

Kruidige Thaise-stijl noedelbowl met tempeh

met vissaus, pinda's en verse kruiden
Kipburger op briochebroodje met groenten

Kipburger op briochebroodje met groenten

en voor ouders: sriracha-mayo en gekruide krieltjes
Garnalenbowl met avocadocrème en salsa

Garnalenbowl met avocadocrème en salsa

en voor ouders: pinda-kokostopping en Koreaanse kruiden
 Orecchiette met köfte-gehaktballetjes

Orecchiette met köfte-gehaktballetjes

kies en mix toppings: mozzarella, basilicumcrème en meer!
Romige farfalle met aubergine en kipfilet

Romige farfalle met aubergine en kipfilet

en voor ouders: peterselie en kalamata-olijven
Slabootjes met kip en noedels

Slabootjes met kip en noedels

kies en mix toppings: mangochutney, gefrituurde uitjes, komkommer en meer!
Tex-Mex pastabowl

Tex-Mex pastabowl

kies en mix toppings: avocado, cheddar, zure room en meer!
 Fiocchi tricolore in romige zongedroogde-tomatensaus

Fiocchi tricolore in romige zongedroogde-tomatensaus

kies en mix toppings: met mozzarella, rode pesto, basilicum en meer!
Romige farfalle met honinggroenten

Romige farfalle met honinggroenten

en voor ouders: geitenkaas, walnoten en peterselie
Couscousbowl met kalkoen en currymayo

Couscousbowl met kalkoen en currymayo

kies en mix toppings: amandelschaafsel, honingwortels en meer!
Pastabowl met garnalen en tomatensaus

Pastabowl met garnalen en tomatensaus

kies en mix toppings: mozzarella, basilicum, geroosterde panko en meer!
Romige conchiglie met rundergehakt

Romige conchiglie met rundergehakt

kies en mix toppings: ontbijtspek, mozzarella, basilicum en meer!
Pittige massala met linzen en aubergine

Pittige massala met linzen en aubergine

met gouden rijst, kruidige yogurtsaus en cashewstukjes
Romige groentecurry met labne en cashewnoten

Romige groentecurry met labne en cashewnoten

met linzenrijst, koriander en spitskool
Sweet en sticky noedels met gebakken ei en gomasio

Sweet en sticky noedels met gebakken ei en gomasio

met peultjes, zoete Aziatische saus en limoen

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Stamppot van spruitjes en prei met varkensboerenworst

Stamppot van spruitjes en prei met varkensboerenworst

met spekjes en Belgische kruidenmix
Teriyakiburger met ontbijtspek op brioche

Teriyakiburger met ontbijtspek op brioche

met sugarsnaps, gomasio en aardappelpartjes
Pittige kipdrumsticks met couscous

Pittige kipdrumsticks met couscous

met kruidige labnesaus en groenten
Mariachi taco's geïnspireerd op Miguel

Mariachi taco's geïnspireerd op Miguel

met varkensgehakt, zure room en tomatensalsa
Steak met citroenmayonaise en vers basilicum

Steak met citroenmayonaise en vers basilicum

met pittige parelcouscous, courgette en Siciliaanse kruiden
Indonesische stijl curry met ei en gefrituurde uitjes

Indonesische stijl curry met ei en gefrituurde uitjes

met rijst, koriander en komkommer
Fusion penne met rundergehakt en peterselie-yoghurtsaus

Fusion penne met rundergehakt en peterselie-yoghurtsaus

met Parmigiano Reggiano, aubergine en Midden-Oosterse kruiden
Boekoeloekoeburger op een wortelbroodje

Boekoeloekoeburger op een wortelbroodje

met aardappelpartjes, gebakken ei en komkommersalade
Wraps met chipotle, zwarte bonen en avocado

Wraps met chipotle, zwarte bonen en avocado

met kruidige venkelsla, koriander en limoen
Indonesische-stijl stoofpot met sukadelap en kokos

Indonesische-stijl stoofpot met sukadelap en kokos

met rijst, zoetzure groenten en koriander
Kippendij met zoete-aardappelpuree en maïs-salsa

Kippendij met zoete-aardappelpuree en maïs-salsa

en voor ouders: pittige jalapeñosaus, limoen en koriander
Portobello'steaks' met chimichurri en witte kaas

Portobello'steaks' met chimichurri en witte kaas

met aardappelpuree en geroosterde paprika
Bulgurbowl met kipgehakt en Mexicaanse kruiden

Bulgurbowl met kipgehakt en Mexicaanse kruiden

met avocado, tomaat en bieten-tortillachips
Steak met Thaise stijl quinoasalade en pinda's

Steak met Thaise stijl quinoasalade en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Shakshuka met tonijn, feta en basilicumcrème

Shakshuka met tonijn, feta en basilicumcrème

met Libanees platbrood, courgette en puntpaprika
Varkenshaassaté met pindasaus en frietjes

Varkenshaassaté met pindasaus en frietjes

met komkommersalade, rode peper en gebakken ui
Linzenschotel met kaas

Linzenschotel met kaas

met salade van veldsla en pompoenpitten
Plantaardige kipstukjes in kerrie-pindasaus

Plantaardige kipstukjes in kerrie-pindasaus

met rijst, snijbonen en mangochutney
Za'atar wraps met varkensboerengehakt en verse kruiden

Za'atar wraps met varkensboerengehakt en verse kruiden

met sinaasappelroomkaas, frisse salsa en sumak
Krokante vegetarische kipburger op brioche

Krokante vegetarische kipburger op brioche

pick ‘n’ mix toppings: honing-mosterddressing, gekaramelliseerde ui en meer!