HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerican Pancakes Met Appel
topBanner
American pancakes met appel

American pancakes met appel

en rozijnen

Lees meer
Labels:Breakfast
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

200 gram

American pancake mix

(BevatGlutenbevattende granen)

200 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

30 gram

Rozijnen

(Kan bevattenPinda's, Sesam, Noten)

1 stuk(s)

Appel

½ tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2573 kJ
Energie (kcal)615 kcal
Vetten11.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten106 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels6 g
Eiwitten20 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Meng de pannenkoekenmix in een beslagkom met 2/3 van de melk. Voeg al roerende de eieren, de overige melk en de rozijnen toe. Laat het beslag 3 minuten rusten.

2

Smelt ½ el roomboter per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 3 pannenkoekjes per keer. Bak door tot het beslag op is. Roer steeds het beslag even door, anders zakken de rozijnen naar de bodem.

3

Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in heel dunne parten. Stapel de pannenkoeken met steeds een partje appel ertussen. Eindig met appel. Druppel er 1 tl honing per persoon over en bestrooi met een snufje kaneel.