HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmandelpannenkoeken Met Blauwe Bessen En Honing
topBanner
Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiNotenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

2 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

50 gram

Amandelmeel

(BevatNoten)

150 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

125 gram

Blauwe bessen

Zelf toevoegen

1 jar

Honing

snufje

Zout

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 gram

Bloem

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1531 kJ
Energie (kcal)366 kcal
Vetten20.0 g
waarvan verzadigd3.7 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers24.2 g
Vezels3 g
Eiwitten16 g
Zout0.3 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kluts de eieren in een kom.

2

Voeg de bloem, amandelmeel, melk, blauwe bessen en een snufje zout toe aan de eieren en meng met een garde tot een beslag.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan en bak van het beslag 1 pannenkoek per persoon.

4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en schenk de honing erover.