Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 26 tot en met 30 augustus. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

Wil jij deze lekkere gerechten thuis bezorgd hebben? Je kan deze Originalbox nog steeds bestellen!

Een stoof is vaak heel gemakkelijk te maken en het resultaat mag er zijn. Door de ingrediënten te stoven op laag vuur mengen de smaken goed met elkaar. Zo proef je in dit gerecht in één hap de kokos en paprika maar ook de kerriepoeder en limoen


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


In dit gerecht zitten veel ingrediënten die we kennen uit de Midden-Oosterse keuken, zoals parelgerst, karwijzaad en merguezworstjes. Deze pittige worstjes zijn gekruid met foelie, peterselie en laurier, heerlijk in combinatie met groenten zoals gele paprika en courgette.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


We hopen dat de zon schijnt als jij deze maaltijdsalade gaat maken. Dankzij de combinatie van de friszoete appel, romige geitenkaas, knapperige walnoten en zoete honing is dit de perfecte maaltijd voor op een warme, zonnige dag.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


In dit gerecht smoor je de prei, die daardoor een zoete, volle smaak krijgt. Smoren is het bakken van groente, vis of vlees in weinig vet, met eigen of toegevoegd vocht en met de deksel op de pan. De stoom die ontstaat wordt onder de deksel gevangen en slaat vervolgens weer neer op de ingrediënten, waardoor het gesmoorde gerecht sappig blijft en niet uitdroogt.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Dit pastagerecht is een echte allemansvriend. Je maakt het met room, tomaat, spinazie en kipgehaktballetjes. Onze slager heeft dit gehakt al voor je op smaak gebracht met kruiden als oregano en rozemarijn, wat onze balletjes extra lekker maakt.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 1


De portobello is met z'n ronde vorm bijna voorbestemd om op een hamburgerbroodje te eindigen. In dit gemakkelijke vegetarische gerecht combineer je hem met klassieke gebakken aardappeltjes en natuurlijk een flinke dot mayonaise.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Soep is uitermate geschikt om lekker veel groenten in te verstoppen. Wanneer je roomkaas en dana blue toevoegt, wordt hij bovendien fluweelzacht. Dana blue is de Deense variant van roquefort, maar dan gemaakt van koemelk. Het maakt de soep niet alleen romig, maar geeft ook extra pit. Je serveert hem met een geroosterde ciabatta met kruidenroomkaas en je garneert hem met knapperige pijnboompitten.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Deze vegetarische salade is supersnel klaar. Is het een mooie zomerse dag? Maak de salade dan thuis klaar en neem hem mee naar het park voor een picknick. Ook lekker als lunch natuurlijk.


Bereidingstijd
20 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Gnocchi is een Italiaanse pastasoort op basis van aardappel en bloem die tot ovale bolletjes gevormd worden. In plaats van ze te koken, kun je ze ook bakken in boter zoals je vandaag doet - daar krijgen ze een heerlijk bruin korstje van. Erbij maak je zelf een smaakvolle tomatensaus met rozemarijn.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Dit gerecht heeft alles in zich om een succes te worden: niet te zoet, niet te pittig, alle smaken mooi in balans. De gekruide tofu krijgt nog meer smaak door hem met de groenten in rode peper en kerriepoeder te bakken. Lekker met de pindasaus en zoete kokos!


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2