Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 1 tot en met 5 juli. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

Wil jij deze lekkere gerechten thuis bezorgd hebben? Je kan deze Originalbox nog steeds bestellen!

Je maakt deze lauwwarme salade af met forel die op ambachtelijke wijze boven een open eikenhoutvuur gerookt is. Daarbij behoudt de forel zijn subtiele en natuurlijke smaak. Heerlijk in combinatie met prinsessenboontjes, zoals sperziebonen ook wel worden genoemd.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 1


Voor deze heerlijke nasi maak je zelf zure komkommersalade. De komkommer smaakt nog frisser door de witte wijnazijn en gaat daardoor goed samen met de gekruide biefstukreepjes en zoute pinda's.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Melanzane alla parmigiana is een typisch Italiaans ovengerecht met aubergine in de hoofdrol. Melanzane betekent aubergine in het Italiaans. Je maakt het deze keer met Hollandse oude kaas in plaats van met Italiaanse parmezaan.


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Bij de schelvisfilet serveer je zeekraal met citroen en verse dille. In de zomer is zeekraal verkrijgbaar in Nederland. Zeekraal heeft van zichzelf een zilte smaak en bevat veel zout. Let dus goed op met het toevoegen van extra zout aan dit gerecht.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


In het maken van een bolognesesaus kan soms flink wat tijd gaan zitten, maar onze versie is zo gepiept. Het kipgehakt is een lekkere variatie op het klassieke recept maar is wel op smaak gebracht met authentieke Italiaanse kruiden.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Met het eten van soep krijg je zonder moeite veel groente binnen. Dat geldt ook voor deze oranje soep met bataat, wortel en bleekselderij, echte vitaminebommetjes. Je bestrooit de soep met geroosterde zonnebloempitten voor een lekkere bite.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


De dressing met sinaasappel geeft deze krieltjessalade een frisse twist. Geen sinaasappelpers in huis? Knijp de sinaasappel met de hand uit. Je krijgt er meer sap uit door een vork in het midden te steken en die tijdens het uitknijpen rond te draaien.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Vandaag maak je een snelle, romige pasta met geitenkaas en knapperige walnoten. De broccoli kook je voor het gemak mee met de saus. Broccoli zit bomvol vitaminen. Het is een veredelde bloemkoolsoort, die in een witte, groene en paarse variant bestaat.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Je maakt een Franse ratatouille door de groenten te stoven in tomatentapenade en groentebouillon. De ratatouille serveer je met bavette, een mals stukje rundvlees met een stevige smaak, afkomstig van het Blonde d' Acquitaine ras. Een bavette kan net als een biefstuk rood gegeten worden. Maar de structuur van het vlees is een stuk steviger en vleziger. Wanneer je een bavette te lang bakt, wordt het vlees snel droog.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Parelgerst is een bijzonder ingrediënt, het is de volkoren variant van parelgort. Gerst heet parelgerst als de korrels tot een rondere vorm zijn geslepen. Het is een veelzijdig product dat je goed kunt combineren, zoals in dit gerecht bijvoorbeeld met feta en gegrilde groenten.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2