Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 21 oktober tot en met 25 oktober. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen

Wil jij deze lekkere gerechten thuis bezorgd hebben? Je kan deze Originalbox nog steeds bestellen!

Deze combinatie van kokos en tonijn klinkt misschien verrassend, maar is echt een topper! Je serveert het met zoete bospeen en knapperige hazelnoten uit de oven. Past niet alle tonijnsalade in de broodjes? Serveer het dan apart of bewaar in de koelkast en verwerk het de volgende dag in je lunch.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Deze stamppot serveer je met een varkensworst van onze leverancier Brandt & Levie. Brandt & Levie selecteert varkensboeren die goed voor hun varkens zorgen en dat proef je! Voor de stamppot bak je de uien in balsamicoazijn, wat zorgt voor een zoete smaakt die goed combineert met de frisse andijvie en de peterselie-knoflookworst.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Deze lasagne is heel geschikt om van tevoren te maken, voor het opdienen hoef je hem alleen nog af te bakken in de oven. Je maakt zelf een roomsaus voor de lasagne, die extra smaakvol is door de kruidenmix van tijm, oregano en salie.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 3


De kabeljauwfilet en venkel stoom je vandaag gaar door ze in een pakketje van aluminiumfolie te verpakken. Zo wordt de vis sappig, mals en heel smaakvol. Ook de rijst geven we wat extra's mee door er limoen en citroen aan toe te voegen. De frisse smaak past goed bij de vis en de zoete, geroosterde tomaatjes.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Denk nog even terug aan de zomer met deze gyrosschotel met komkommer en labne. De kruidige kipgyros combineren we met de frisse smaak van koolrabi die door het bakken ook iets zoets krijgt. Koolrabi is een vrij onbekende groente maar heel veelzijdig - je kunt hem (roer)bakken, koken, stoven of rauw eten.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Je maakt zelf een Italiaanse saus met groene pesto, grana padano en spinazie. De spaghetti meng je aan het einde met de saus waardoor alles mooi groen kleurt. Wil je liever niet alles mengen? Serveer de saus dan op de spaghetti.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Dit is een heerlijke zelfgemaakte soep van verse groenten. Voor een extra zoete smaak voeg je niet alleen tomaten, maar ook peen toe. Van de ciabatta maak je bruschette die je belegt met verse paprikapesto.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Deze pizza is supermakkelijk te maken, doordat je als bodem Libanees platbrood gebruikt dat je maar kort hoeft af te bakken. Het beleg bestaat uit een combinatie van de klassieke smaken van kastanjechampignons, walnoten en belegen kaas.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 1


Savooiekool is een van de oudste koolsoorten en heeft een flink formaat. Door de kool te roerbakken behoudt hij zijn smaak en structuur. Je maakt er een puree van bataat, aardappel en rode peper bij - een toegankelijke mix van zoet en pittig. Lekker met de sappige Duitse biefstuk.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 1


In dit avontuurlijke fusiongerecht wordt een typische Franse botersaus, beurre blanc, gecombineerd met de Aziatische smaken van sojasaus, gember en limoen. Doordat je de paddenstoelen en wortel roostert in de oven, krijgen ze een intense smaak die goed past bij het gebakken ei.


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 3