Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 24 tot en met 28 juni. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

Door in de laatste minuut een beetje sojasaus en kokosmelk aan de pan toe te voegen, geef je de victoriabaars extra smaak en romigheid. Kokosmelk wordt gemaakt door het witte vruchtvlees van de kokosnoot met water te mengen en vervolgens uit te knijpen.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 1


Haal het vakantiegevoel in huis met deze friskruidige gyrosschotel met komkommer, labne en koolrabi. Eet deze maaltijd op in de zon en je waant je voor even in Griekenland. Wist je trouwens dat koolrabi helemaal geen kool is, maar een knol?


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Voor dit gerecht maak je zelf bechamelsaus. Dit doe je door eerst een roux te maken, een gebakken mengsel van vet en bloem dat de basis vormt van verschillende traditionele sauzen uit de Franse keuken. Daarna breng je deze klassieke saus verder op smaak.


Bereidingstijd
45 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Dit is een salade niçoise met een twist, namelijk met volkoren couscous! Daarnaast zit dit gerecht boordevol groenten en gebruik je de olijfolie van de tonijn om je gerecht nog meer smaak te geven.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Bij deze mediterrane andijviestamppot eet je Italiaanse gehaktballetjes, waar je blokjes oude kaas in verstopt die tijdens het bakken smelten en de balletjes extra smeuïg maken. De tomaatjes hebben flink wat zonuren gehad en daarmee geven ze de stamppot een zomers tintje.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Dit is een zachte en romige maaltijd met zoete tomaten, pittige gruyère en knapperige pijnboompitten. Je roostert de pijnboompitten samen met wat rozemarijn waardoor beide smaken er nog meer uitspringen.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Ricotta is een relatief magere, maar eiwitrijke kaas en is een goede aanvulling voor een vegetarisch dieet. Samen met de frisse limoen en knapperige cranberry-pittenmix vormt het een heerlijke combinatie.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 1


De bataat heeft een rozige schil, maar is van binnen knaloranje. De zachte, zoete puree combineert goed met de knapperige rode paprika en scherpe bieslook. De oude geitenkaas smelt in de oven over de aubergine heen.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Vandaag maak je een snelle, maar rijke soep met gemarineerde kipfiletreepjes, verse gember en pittige rode peper. Wil je het gerecht nog meer pit geven? Bak dan wat zaadjes van de rode peper mee.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Bij deze pasta maak je een door het Midden-Oosten geïnspireerde variant op traditionele Italiaanse bolognesesaus. In plaats van pancetta en wijn, combineer je geitenkaas, honing en munt met rundergehakt en tomaat.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2