Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 19 tot en met 23 augustus. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

In dit gerecht combineer je frisse tomaat met courgette uit de oven, die door het bakken een intense, licht zoete smaak krijgt. De rozemarijn en garnalen hebben naast zoete ook hartige tonen, waardoor ze uitstekend met de rest van het gerecht combineren.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Deze avondmaaltijd is makkelijk te maken, handig voor doordeweeks! De oven gaart de krieltjes en ondertussen kook jij de sperziebonen eventjes voor, waarna je ze mengt met de stukjes kippendij en de pesto.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


De gedroogde abrikozen geven deze soep een zoete smaak, die versterkt wordt door de dragon. Dit kruid smaakt namelijk een beetje naar drop en anijs. Dragon wordt veel gebruikt in de Franse keuken en maakt deze soep helemaal af.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Opperdoezer Ronde zijn vastkokende aardappelen die uitsluitend rondom het dorp Opperdoes worden verbouwd. Lekker in een gevarieerde salade zoals deze met kappertjes, appel en gebakken venkel. De aardappel serveren we in de schil, was ze dus even goed!


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Je maakt met dit recept zelf een oosterse saus van rode peper, sojasaus, vissaus, witte wijnazijn en honing, die goed combineert met de groenten en gebakken biefstukpuntjes. De rijst krijgt extra smaak door de geroosterde sesamzaadjes die je eraan toevoegt.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Van pittige peper tot zoete bataat en van zoutige kaas tot frisse balsamicoazijn: dit gerecht zit boordevol smaak. De Mexicaanse schotel maak je af met tacoschelpen en cheddar en bak je af in de oven voor een heerlijk krokante bovenlaag.


Bereidingstijd
35 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Pakjes en zakjes zijn nergens voor nodig, want zelf een lasagne maken is helemaal niet moeilijk. De basis van de saus is een roux van boter en bloem, waaraan je de kookroom, spinazie, rozemarijn en oude kaas toevoegt. De plakken aubergine vormen een stevige vulling voor de lasagne.


Bereidingstijd
50 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Halloumi is een kaassoort die je vanwege zijn stevige structuur goed kunt verwarmen. In dit vegetarische couscousgerecht ga je halloumi grillen, waardoor hij een krokant korstje krijgt. Ook pof je zelf paprika in de oven, die hierdoor een beetje gerookt en zoet gaat smaken. De koriander en limoen vormen een frisse tegenhanger.


Bereidingstijd
40 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 2


Vandaag eet je de orzo met kip die je bakt met paprikapoeder en verse oregano voor een volle smaak. Orzo, een pastasoort in de vorm van rijstkorrels, betekent in het Italiaans letterlijk gerst. In Italië wordt orzo traditioneel in een soep gegeten, die van oudsher tijdens huwelijken wordt geserveerd. Je komt de pasta ook veel tegen in de Griekse en Midden-Oosterse keuken.


Bereidingstijd
25 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 1


Met dit recept maak je een gezonde pizza-variant met versie ingrediënten en minder zout. Deze pizza heeft een dunne bodem van volkorenmeel met daarop lekker veel groenten. Verder beleg je de pizza met twee soorten kaas: milde en romige ricotta en pittige grana padano.


Bereidingstijd
30 min


Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk 1