Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 18 tot en met 22 februari. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.

Garnalen met noedels, citroengras en groenten

Garnalen met noedels, citroengras en groenten
Ingrediënten

Citroengras, Sperziebonen, Rode peper, Radijs, Noedels, Garnalen, Sojasaus

Bereidingstijd 35 min

Allergenen

Gluten, Schaaldieren, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten

Meer informatie

Siciliaanse orzo met gekruid kipgehakt en zoete rozijnen

Siciliaanse orzo met gekruid kipgehakt en zoete rozijnen
Ingrediënten

Rode ui, Knoflookteen, Broccoli, Orzo, Rozijnen, Pijnboompitten, Kipgehakt, gekruid, Pecorino, geraspt

Bereidingstijd 25 min

Allergenen

Gluten, Lactose, Kan sporen van allergenen bevatten

Meer informatie

Knolselderij-preisoep met een paddenstoelenpastei

Knolselderij-preisoep met een paddenstoelenpastei
Ingrediënten

Ui, Frieslander aardappelen, Knolselderij, Prei, Paddenstoelenpastei, Crème fraîche

Bereidingstijd 45 min

Allergenen

Selderij, Ei, Lupine, Lactose, Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten

Meer informatie

Couscous niçoise met een twist

Couscous niçoise met een twist
Ingrediënten

Scharrelei, Rode ui, Knoflookteen, Sperziebonen, Rode paprika, Tonijn in olijfolie, Volkoren couscous, Komkommer

Bereidingstijd 30 min

Allergenen

Ei, Vis, Gluten

Meer informatie

Aardpeerstamppot met zelfgemaakte slavink

Part of the 5 meal box Aardpeerstamppot met zelfgemaakte slavink
Ingrediënten

Maritima aardappelen, Aardpeer, Spek, Gehaktworst, gekruid, Witlof, Cherrytomaten, Nootmuskaat (bol)

Bereidingstijd 35 min

Meer informatie

Romige gnocchi met buffelmozzarella

Romige gnocchi met buffelmozzarella
Ingrediënten

Aubergine, Ui, Knoflookteen, Champignons, Verse salie, Gnocchi, Buffelmozzarella

Bereidingstijd 25 min

Allergenen

Gluten, Lactose, Kan sporen van allergenen bevatten

Meer informatie

Kruidige gebakken rijst met spiegelei

Part of the 5 meal box Kruidige gebakken rijst met spiegelei
Ingrediënten

Pandanrijst, Ui, Knoflookteen, Gember, Rode peper, Chinese kool, Tomaat, Currykruiden, Cashewnoten, ongezouten, Koriander, Scharrelei, Atjar tjampoer

Bereidingstijd 30 min

Allergenen

Noten, Ei, Mosterd, Kan sporen van allergenen bevatten

Meer informatie

Pizza met pompoencrème en groenten

Pizza met pompoencrème en groenten
Ingrediënten

Pompoenblokjes, Courgette, Rode ui, Oude kaas, flakes, Libanees platbrood, Boerenkool, gesneden, Kappertjes & olijvenmix

Bereidingstijd 30 min

Allergenen

Lactose, Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten

Meer informatie

Brandt & Levie-varkensworst met kruidige bulgur

Brandt & Levie-varkensworst met kruidige bulgur
Ingrediënten

Varkensworst marjoraan & knoflook, Bulgur, Ui, Knoflookteen, Aubergine, Cherrytomaten, Verse krulpeterselie, Verse munt, Korianderzaad, Kaneel

Bereidingstijd 35 min

Allergenen

Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten

Meer informatie

Gebakken kipfilet met gesmoorde witlof

Gebakken kipfilet met gesmoorde witlof
Ingrediënten

Krieltjes, Krulpeterselie, Witlof, Yoghurt, Kipfilet (100 g), Tomaat

Bereidingstijd 25 min

Allergenen

Lactose, Kan sporen van allergenen bevatten

Meer informatie