HelloFresh Logo

Pauzeer of stop op elk moment

Nu tot wel € 75,- korting!

Pauzeer of stop op elk moment

Jij kiest hoe vaak, wanneer en wat je met ons kookt en wij bezorgen de boodschappen.

Prijs per portie

Bezorging

Wees er snel bij, deze aanbieding is maar kort geldig

Geldig voor nieuwe klanten
€ 56 kortingBox 1
€ 10 kortingBox 2
€ 5 kortingBox 3
€ 5 kortingBox 4
€ 56 kortingBox 1
€ 10 kortingBox 2
€ 5 kortingBox 3
€ 5 kortingBox 4

Krijg € 95 korting

Dit is waarom zij fan zijn van HelloFresh:

Nicolette daagt Marly en Carolien uit om het lekkerste Quick & Easy-recept te maken. Helpt ze hen een handje... Of toch niet?

''Met de Quick & Easy-recepten maak ik binnen een handomdraai een verse en voedzame maaltijd klaar. Snel en makkelijk!''

''Thuis koken we graag vegetarisch. Door de variatie van HelloFresh kan ik dit blijven doen en leren mijn kids ook allerlei nieuwe ingrediënten kennen.''

Waarom HelloFresh?

Altijd flexibel

Omdat elke week anders is, is onze box net zo flexibel als jouw plannen. Weekje overslaan? Pauzeer je box met één klik. Drukke week en zin in meer HelloFresh-gemak? Voeg eenmalig een extra maaltijd toe.

Waarom HelloFresh?

Vers, gevarieerd en verantwoord eten

De boodschappen bestellen we rechtstreeks en in precies de juiste hoeveelheden bij onze leveranciers en nadat we ze inpakken worden ze in één keer bij jou thuisbezorgd. Dat betekent superverse ingrediënten met minder CO₂-uitstoot en minder voedselverspilling. HelloFresh'ers verspillen namelijk gemiddeld 21% minder voedsel dan wanneer ze naar de supermarkt gaan.

Groen tot de laatste kilometer

Compenseer jouw CO₂-voetafdruk

Wij gaan 100% van onze directe CO₂-uitstoot compenseren, zo worden wij jouw milieuvriendelijke maaltijdbox.*

Welke recepten vind je lekker?

Kies uit de voorkeuren hieronder. Je kunt ze aanpassen wanneer je wilt!
Sla op en bekijk menu
*Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je nu een korting op je eerste 5 boxen. De kortingscodes zijn enkel voor nieuwe klanten en oude klanten die langer dan 6 maanden hebben opgezegd en gelden voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. De korting is niet te combineren met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor contanten. Meerprijzen (zoals voor Premium, Bourgondisch of Wereldkeuken-gerechten), een extra portie en/of producten van de HelloFresh Markt zijn niet inbegrepen in de korting. Bij bestelling van een maaltijdbox betaal je € 4,99 aan bezorgkosten. De bezorging van jouw eerste maaltijdbox is gratis. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kan afhankelijk van jouw bezorgdag 3 tot 6 dagen voor de bezorging van de box via je account of de klantenservice van HelloFresh. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.

**Als onderdeel van onze missie om de manier waarop mensen eten te veranderen, zijn we voortdurend op zoek naar manieren om jou te helpen je ecologische voetafdruk te compenseren. Zo gaan wij al onze directe CO₂-uitstoot veroorzaakt door onze interne bedrijfsactiviteiten en kantoren, plus al onze CO₂-uitstoot veroorzaakt door onze zakelijke reizen en de bezorging van de box, compenseren. Dit doen we door te investeren in groene initiatieven via onze partner Planetly. Door de CO₂-voetafdruk van de bezorging van de box volledig te compenseren, helpen we jou bij het maken van groene keuzes en stimuleren we milieuvriendelijke projecten over de hele wereld.
© HelloFresh 2023
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram