Ontvang 40%-20%-20% korting

Ontvang 40%-20%-20% korting

Ontvang 40% korting!

Ontvang 40% korting!

Jij kiest hoe vaak, wanneer en wat je met ons kookt en wij bezorgen de boodschappen.

Jij kiest hoe vaak, wanneer en wat je met ons kookt en wij bezorgen de boodschappen.

Wees er snel bij, deze aanbieding is maar kort geldig

Bestel nu tijdelijk je eerste box met 40% korting, krijg 20% korting op je tweede box én 20% korting op je derde box!

40% kortingBox 1
20% kortingBox 2
20% kortingBox 3

Hello thuiskoks!

Bespaar tijd en geld bij de boodschappen

Liesbeth zegt

Liesbeth zegt

We leerden HelloFresh kennen via onze zoon. De eerste box was een complete verrassing. Alles was super vers en knapperig en de recepten helder en bovendien vriendelijk en uitnodigend. In een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel en dat drie dagen aaneen. Wij zijn heel erg blij met HelloFresh die ons betaalbaar en met vriendelijkheid en kwaliteit verzorgt met prima maaltijden voor een hele vriendelijke prijs. De bezorging en de service zijn top dus wij blijven graag wekelijks jullie dankbare gasten HelloFresh!!!! Warm welkom!!!!

Laura zegt

Laura zegt

Ik vind de menu's over het algemeen heerlijk. Je leert anders koken, gevarieerder en; gezonder. De kinderen vinden het ook vaak lekker. Het eten is makkelijk te bereiden doordat je stap voor stap kunt volgen wat je moet doen. Geen stress meer om iedere keer te bedenken wat je moet gaan eten, minder vaak naar de winkel. Ik ben echt super tevreden!!!

Gebaseerd op klantbeoordelingen op

review

Groen tot de laatste kilometer

Compenseer jouw CO₂-voetafdruk

Wij gaan 100% van onze directe CO₂-uitstoot compenseren, zo worden wij jouw milieuvriendelijke maaltijdbox.*

Waarom HelloFresh?

Vers, gevarieerd en verantwoord eten

De boodschappen bestellen we rechtstreeks en in precies de juiste hoeveelheden bij onze leveranciers en nadat we ze inpakken worden ze in één keer bij jou thuisbezorgd. Dat betekent superverse ingrediënten met minder CO₂-uitstoot en minder voedselverspilling. HelloFresh'ers verspillen namelijk gemiddeld 21% minder voedsel dan wanneer ze naar de supermarkt gaan.

Waarom HelloFresh?

Altijd flexibel

Omdat elke week anders is, is onze box net zo flexibel als jouw plannen. Weekje overslaan? Pauzeer je box met één klik. Drukke week en zin in meer HelloFresh-gemak? Voeg eenmalig een extra maaltijd toe.

Ontvang 40%-20%-20% korting

Mis het niet

Nu met korting

*Als onderdeel van onze missie om de manier waarop mensen eten te veranderen, zijn we voortdurend op zoek naar manieren om jou te helpen je ecologische voetafdruk te compenseren. Zo gaan wij al onze directe CO₂-uitstoot veroorzaakt door onze interne bedrijfsactiviteiten en kantoren, plus al onze CO₂-uitstoot veroorzaakt door onze zakelijke reizen en de bezorging van de box, compenseren. Dit doen we door te investeren in groene initiatieven via onze partner Planetly. Door de CO₂-voetafdruk van de bezorging van de box volledig te compenseren, helpen we jou bij het maken van groene keuzes en stimuleren we milieuvriendelijke projecten over de hele wereld.

De korting geldt enkel voor nieuwe HelloFresh-klanten, tenzij anders vermeld. Premium-recepten, een extra portie vlees, vis of groente en producten van de HelloFresh Markt zijn niet inbegrepen in de korting. Bij bestelling van een maaltijdbox betaal je € 4,99 aan bezorgkosten. De bezorging van jouw eerste maaltijdbox is gratis. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je afhankelijk van jouw bezorgdag 3 tot 6 dagen voor de bezorging van de box doen, via je account of de klantenservice van HelloFresh. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.

© HelloFresh 2021
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram