HelloFresh Logo

Pauzeer of stop op elk moment

Krijg € 46 korting

Pauzeer of stop op elk moment

Jij kiest hoe vaak, wanneer en wat je met ons kookt en wij bezorgen de boodschappen.

Prijs per portie

Bezorging

Wees er snel bij, deze aanbieding is maar kort geldig

Geldig voor nieuwe klanten
€ 26 kortingBox 1
€ 10 kortingBox 2
€ 10 kortingBox 3
€ 26 kortingBox 1
€ 10 kortingBox 2
€ 10 kortingBox 3

Een kijkje in de keuken

Bekijk de HelloFresh-ervaringen van thuiskoks over de hele wereld!

Welke recepten vind je lekker?

Kies uit de voorkeuren hieronder. Je kunt ze aanpassen wanneer je wilt!
Sla op en bekijk menu

Ervaar het gemak

Check
Kies elke week een vers menu
Een dagje vlees, af en toe vis en gerechten boordevol groenten - met keuze uit 35 wisselende recepten kook je altijd gevarieerd, op jouw manier.

Check
Kook mee wanneer jij wilt
Met onze handige app kies je elke week zelf je favoriete recepten en bezorgmoment of pauzeer je de box als het een keer niet uitkomt.

Check
Verklein je CO₂-voetafdruk
De beste verse ingrediënten thuisbezorgd in de juiste porties en zonder omwegen: dat betekent minder voedselverspilling en minder CO₂-uitstoot.**

Elke week 35 nieuwe recepten

En een wisselende selectie van de lekkerste producten voor elk moment

Veggie

Zonder vlees en visMINSTENS 9 PER WEEK

Lekker snel

Klaar in 15, 20 of 25 minutenMINSTENS 6 PER WEEK

Familie

Voor jong en oudMINSTENS 5 PER WEEK

Caloriebewust

Veel groente, laag in calorieënMINSTENS 4 PER WEEK

Bourgondisch en Premium

Voor speciale avondenMINSTENS 3 PER WEEK

Lekkere producten

voor elk momentMINSTENS 33 PER WEEK

Wijnen

Altijd de lekkerste wijnenMINSTENS 13 PER WEEK

Desserts

Voor de zoete trekMINSTENS 8 PER WEEK
*Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je nu een korting op je eerste 5 boxen. De kortingscodes zijn enkel voor nieuwe klanten en oude klanten die langer dan 6 maanden hebben opgezegd en gelden voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. De korting is niet te combineren met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor contanten. Meerprijzen (zoals voor Premium, Bourgondisch of Wereldkeuken-gerechten), een extra portie en/of producten van de HelloFresh Markt zijn niet inbegrepen in de korting. Bij bestelling van een maaltijdbox betaal je € 4,99 aan bezorgkosten. De bezorging van jouw eerste maaltijdbox is gratis. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kan afhankelijk van jouw bezorgdag 3 tot 6 dagen voor de bezorging van de box via je account of de klantenservice van HelloFresh. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.

**Als onderdeel van onze missie om de manier waarop mensen eten te veranderen, zijn we voortdurend op zoek naar manieren om jou te helpen je ecologische voetafdruk te compenseren. Zo gaan wij al onze directe CO₂-uitstoot veroorzaakt door onze interne bedrijfsactiviteiten en kantoren, plus al onze CO₂-uitstoot veroorzaakt door onze zakelijke reizen en de bezorging van de box, compenseren. Dit doen we door te investeren in groene initiatieven via onze partner Planetly. Door de CO₂-voetafdruk van de bezorging van de box volledig te compenseren, helpen we jou bij het maken van groene keuzes en stimuleren we milieuvriendelijke projecten over de hele wereld.
© HelloFresh 2023
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram