HelloFresh Logo

Zin in HelloFresh

Zin in HelloFresh

Goed voor elkaar met HelloFresh

Ervaar het gemak van een box met alles wat je nodig hebt om lekkere verse maaltijden op tafel te zetten, zonder de deur uit te hoeven!

Kies elke week je favoriete recepten uit een uitgebreid weekmenu en krijg wanneer het jou uitkomt een box vol verse ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden thuisbezorgd. Zo kook je in een handomdraai een verse maaltijd waar iedereen aan tafel blij van wordt.

Een kijkje in de keuken

Bekijk de HelloFresh-ervaringen van thuiskoks over de hele wereld!

Ervaar het gemak

Check
Kies elke week een vers menu
Een dagje vlees, af en toe vis en gerechten boordevol groenten - met keuze uit 35 wisselende recepten kook je altijd gevarieerd, op jouw manier.

Check
Kook mee wanneer jij wilt
Met onze handige app kies je elke week zelf je favoriete recepten en bezorgmoment of pauzeer je de box als het een keer niet uitkomt.

Check
Verklein je CO₂-voetafdruk
De beste verse ingrediënten thuisbezorgd in de juiste porties en zonder omwegen: dat betekent minder voedselverspilling en minder CO₂-uitstoot.**

Kies jouw favoriete recepten

Kies uit de voorkeuren hieronder. Je kunt ze aanpassen wanneer je wilt!
Sla op en bekijk menu

Elke week 35 nieuwe recepten

En een wisselende selectie van de lekkerste producten voor elk moment

Veggie

Zonder vlees en visMINSTENS 9 PER WEEK

Lekker snel

Klaar in 15, 20 of 25 minutenMINSTENS 6 PER WEEK

Familie

Voor jong en oudMINSTENS 5 PER WEEK

Caloriebewust

Veel groente, laag in calorieënMINSTENS 4 PER WEEK

Bourgondisch en Premium

Voor speciale avondenMINSTENS 3 PER WEEK

Lekkere producten

voor elk momentMINSTENS 33 PER WEEK

Wijnen

Altijd de lekkerste wijnenMINSTENS 13 PER WEEK

Desserts

Voor de zoete trekMINSTENS 8 PER WEEK

*HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox aan. De kortingscode is voor nieuwe klanten en geldig als je lidmaatschap meer dan 6 maanden geleden is opgezegd, geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. De algemene voorwaarden van HelloFresh zijn van toepassing.

** Als onderdeel van onze missie om de manier waarop mensen eten te veranderen, zijn we voortdurend op zoek naar manieren om jou te helpen je ecologische voetafdruk te compenseren. Zo gaan wij al onze directe CO₂-uitstoot veroorzaakt door onze interne bedrijfsactiviteiten en kantoren, plus al onze CO₂-uitstoot veroorzaakt door onze zakelijke reizen en de bezorging van de box, compenseren. Dit doen we door te investeren in groene initiatieven via onze partner Planetly. Door de CO₂-voetafdruk van de bezorging van de box volledig te compenseren, helpen we jou bij het maken van groene keuzes en stimuleren we milieuvriendelijke projecten over de hele wereld.

© HelloFresh 2023
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram