HelloFresh Logo

Ontvang tot wel €85,- korting*

Pauzeer of stop op elk moment

Kook mee!

Ontvang tot wel €85,- korting*

Pauzeer of stop op elk moment

Kook mee!

Start je jaar goed met Decathlon & HelloFresh!

Met de producten van Decathlon kun je gemakkelijk thuis vele sporten uitoefenen. Tijdens het sporten wordt veel van je lichaam gevraagd en daar heeft het genoeg bouw- en brandstoffen voor nodig. Gezonde voeding is dus minimaal zo belangrijk als het sporten zelf. Wil je fitter worden of jouw sportprestaties verbeteren? Zorg dan voor een gezond en gebalanceerd eetpatroon. HelloFresh is een eerste stap in de goede richting!

Ontvang exclusief via Decathlon nu tot wel €85,- korting op je eerste 4 boxen*.

HelloFresh past bij iedere (sport) doelstelling

Mooie sportresultaten behaal je als je goed voor je lichaam zorgt. Dit geldt voor zowel sterker worden, als voor afvallen. Als je het hebt over een dieet voor sporters, dan heb je het vaak over eiwitten en koolhydraten. Eiwitten worden gesplitst in aminozuren, dit zijn de bouwstoffen voor spieren, maar ook voor andere lichaamsweefsels. Koolhydraten zijn energieleveranciers voor je lichaam en zorgen daarnaast ook voor spiergroei. Beide voedingsstoffen helpen na het sporten bij het herstel van de spieren.

Bij HelloFresh kun je aan sommige maaltijden extra proteïne toevoegen, zodat je zeker weet dat je genoeg aminozuren hebt voor spieropbouw. Wil je letten op je calorie-inname om jouw doel te bereiken? Kies dan een box vol Caloriebewust-recepten.

Ga bijvoorbeeld voor onze Caloriebewust-recepten

Met de Caloriebewust-recepten van HelloFresh ben jij verzekerd van een evenwichtige maaltijd met minimaal 250 gram groenten en minder dan 700 calorieën. Ze zijn met kennis en liefde samengesteld door onze chefs en voedingsdeskundige en wij delen ze graag met jou!

Ga voor (extra) eiwitten voor spieropbouw

Om spieren op te bouwen en te onderhouden is eiwit nodig. Eiwit brengt aminozuren, deze gelden als bouwsteen voor het lichaam en dan met name voor de spieren. Eiwitten zitten in verschillende voedingsmiddelen, zoals in zuivel, peulvruchten, vlees, vis en gevogelte, noten, eieren en soja. Zowel bulgur als quinoa zijn granen die rijk zijn aan eiwitten.

Al onze recepten hebben voldoende eiwitten. Toch extra nodig? Dan kun je aan vele recepten extra vlees of vis toevoegen.

Kies recepten die passen bij jouw doelstelling

Kies elke week uit 30 wisselende recepten

Mmm!kies je maaltijden nadat je hebt besteld

Caloriebewust

Veel groente, laag in calorieënMINSTENS 4 PER WEEK

Lekker snel

Klaar in 15, 20 of 25 minutenMINSTENS 6 PER WEEK

Vlees en meer

Rijk in proteïneMINSTENS 9 PER WEEK

Bourgondisch en Premium

Voor speciale avondenMINSTENS 3 PER WEEK

Waarom hellofresh?

Check
Geen verplichtingen
Jij kiest zelf hoeveel én hoe vaak je meekookt en wij bezorgen de box met verse ingrediënten bij jou thuis. Pas je box aan, pauzeer een week of stop de bezorging wanneer jij wilt.

Check
Compenseer jouw CO₂-voetafdruk
Wij gaan 100% van onze directe CO₂-uitstoot compenseren, zo worden wij jouw milieuvriendelijke maaltijdbox. *

Check
Vers, gevarieerd en verantwoord eten
De boodschappen bestellen we rechtstreeks en in precies de juiste hoeveelheden bij onze leveranciers en nadat we ze inpakken worden ze in één keer bij jou thuisbezorgd. HelloFresh'ers verspillen namelijk gemiddeld 21% minder voedsel dan wanneer ze naar de supermarkt gaan.

Kies jouw favoriete recepten

We raden recepten aan die passen bij jouw voorkeur, maar je kunt altijd zelf uit alle recepten van die week kiezen!