Over smaak valt te twisten

De tv-kookshow van SBS6 met een vleugje HelloFresh

Eindelijk is het zo ver: sinds eind augustus is de gloednieuwe kookshow van SBS6 te zien, mét HelloFresh-tintje. Voor jou als HelloFresh’er betekent dat niet alleen een heleboel kookentertainment, maar ook de mogelijkheid om gerechten uit de show thuis zelf na te koken.

HelloFresh_ver-smaak_valt_te_twisten_NL_V1.2.jpg

Het programma

In het programma ‘Over smaak valt te twisten’ gaan kookclubs de culinaire strijd met elkaar aan om gekroond te worden tot Beste Kookclub van Nederland. De deelnemers kunnen georganiseerde kookclubs zijn, maar net zo goed groepjes vrienden, familie of studenten. Het draait niet alleen om het koken van lekkere, verse, seizoensgebonden gerechten, maar ook om de juiste inschatting van de eigen kookkunsten. De 7 winnende gerechten komen in de HelloFresh Box. Het programma wordt gepresenteerd door Meesterkok- en patissier Rudolph van Veen en televisiekoningin Irene Moors. Elke aflevering bepaalt een wisselende jury, die bestaat uit mensen die verstand hebben van lekker eten, welke kookclub wint.

HelloFresh_ver_smaak_valt_te_twisten_NL_V2.3.jpg

HelloFresh & Over smaak valt te twisten

De kookclubs doen elke aflevering hun boodschappen voor hun gerechten op de Fresh Market, waar onze eigen HelloFresh-leveranciers met een kraam hun producten aanbieden. Alle producten die de kookclubs gebruiken om de recepten te maken, zijn van HelloFresh. Oprichtster van HelloFresh in Nederland en België, Maartje Frederiks, weet heel goed wat onze klanten lekker vinden en is zelf groot liefhebber van gezond en lekker eten. Zij maakt daarom elke week deel uit van de jury. Het gerecht met de meeste stemmen van de jury wint, en komt in de HelloFresh Box van de week erna.

HelloFresh_ver-smaak_valt_te_twisten_NL_V3.1.jpg

Bestel het winnende gerecht

Heb je naar ‘Over smaak valt te twisten’ gekeken en liep het water je in de mond bij het zien van de kookclubcreaties? Goed nieuws. Je kunt het winnende gerecht bestellen voor in jouw HelloFresh Box de week na de uitzending. Kun je meteen testen of het net zo lekker is als het eruit zag op TV! In je persoonlijke account op onze website kun je aangeven of je de ingrediënten voor het winnende gerecht wilt ontvangen. Wees er wel snel bij, want het recept is een limited edition (op=op).

HelloFresh_ver-smaak_valt_te_twisten_NL_V4.2.jpg

Uitzending

Over Smaak Valt Te Twisten is te zien vanaf 29 augustus op maandagavond op SBS6 om 21.30 uur.

Meer info? Kijk dan op HIER ‘Over smaak valt te twisten’ wordt geproduceerd door Talpa en wordt mede mogelijk gemaakt door HelloFresh.