De evenementen van HelloFresh

Een kijkje achter de schermen bij HelloFresh

Onze klanten zijn voor ons het allerbelangrijkst! We nodigen je daarom graag uit om samen te genieten van lekker eten en drinken en elkaar beter te leren kennen. Tijdens onze evenementen draait het om lekkere HelloFresh-producten en laten we zien waar deze vandaan komen. Lees hieronder meer over onze verschillende evenementen. Zou je zelf eens aanwezig willen zijn? Volg de link onderaan de pagina en wie weet ontmoeten we je binnenkort!

hellofoodfestival.png

Hello Food Festival

Op zondag 2 juli hebben wij onze vijfde verjaardag gevierd op landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Want 5 jaar HelloFresh; daar moet op gegeten worden. Tussen de appel- en perenboomgaarden heeft jong en oud genoten van waar het bij HelloFresh allemaal om draait: lekker eten. Met vrolijke muziek op de achtergrond heeft iedereen genoten van verrassende gerechten, nieuwe kooktechnieken geleerd tijdens de verschillende workshops en is er geproost op de zomer.

HelloFresh_Onze-evenementen_NL_-Kookworkshop_v1.jpg

HelloFresh kookworkshop

Tijdens de kookworkshop gaan we met z’n allen aan de slag onder begeleiding van chef-koks en genieten we daarna van alle zelfgemaakte gerechten. Zoals je van ons gewend bent, zorgt HelloFresh voor het eten en de recepten. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Aan het aanrecht en daarna aan tafel natuurlijk!

HelloFresh_Onze-evenementen_NL_Aanschuifdiner.jpg

HelloFresh aanschuifdiner

Schuif bij ons aan en leer onze leveranciers, het HelloFresh-team en andere HelloFresh'ers kennen. Tijdens een aanschuifdiner zijn we te gast bij een van onze leveranciers. Je komt alles te weten over de herkomst van onze producten en chef-koks bereiden een heerlijk diner met de producten van de leverancier.

HelloFresh_Onze-evenementen_NL_metkids.jpg

HelloFresh koken op ’t land met kids

Deze kookmiddag is speciaal bedoeld voor de kleinste keukenprinsen en -prinsessen van HelloFresh! Samen met hun papa, mama, opa of oma zijn ze welkom op het land van onze leveranciers. Hier kunnen ze ontdekken hoe onze producten groeien en bloeien en toveren we deze producten vervolgens samen om tot een heerlijk gerecht (leeftijd kids: 6 t/m 12 jaar).

Agenda HelloFresh evenementen

Ben je enthousiast geworden en wil jij een evenement van HelloFresh bijwonen? Laat dan hier jouw gegevens achter. Onze evenementen vinden door het hele land plaats. Afhankelijk van jouw regio sturen we je een uitnodiging.

Juli t/m september 2017