Menu voor mei 18 - 24

Visstoof met kokosmelk en limoen

Visstoof met kokosmelk en limoen

met paprika en rijst

30 minCaloriebewust • Kook mij eerst • Familie
Italiaanse platbroodpizza's met buffelmozzarella

Italiaanse platbroodpizza's met buffelmozzarella

met courgette en gele paprika

25 minVeggie
Wortel-pompoenburger met limoenmayonaise

Wortel-pompoenburger met limoenmayonaise

geserveerd met zoete aardappel en salade
30 minVeggie
QUICK & EASY

Caloriebewust • Kook mij eerst • Familie

Veggie • Familie
Orzo met spinazie en cherrytomaten

Orzo met spinazie en cherrytomaten

met grana padano en pijnboompitten
30 minVeggie • Caloriebewust • Kook mij eerst
Plaattaart met drie soorten tomaat

Plaattaart met drie soorten tomaat

met verse geitenkaas en basilicum
35 minVeggie

Kook mij eerst
Courgette-spaghetti in zureroomsaus
QUICK & EASY

Courgette-spaghetti in zureroomsaus

met peultjes en verse kruiden
20 minCaloriebewust
Parelcouscoussalade met Duitse biefstuk
QUICK & EASY

Parelcouscoussalade met Duitse biefstuk

met gebakken portobello en pestodressing
20 min
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus
Premium

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met groene asperges en puree van gele biet en aardappel
45 min
Verse ravioli met Noordzeegarnalen en groene asperges
Premium

Verse ravioli met Noordzeegarnalen en groene asperges

Met beurre blanc en spinaziepuree
40 minKook mij eerst