Onze leveranciers

Met passie voor het product

We selecteren producten op basis van kwaliteit: alleen het allerbeste is goed genoeg voor in de HelloFresh Box. Door ons nauwe contact met onze leveranciers weten we precies waar de producten vandaan komen en hoe ze zijn geproduceerd.

Onze tomatenleverancier

Groenten

De groenten in de HelloFresh Box komen vers van het land of uit de kas. Bij de keuze van de groenten laten wij ons zo veel mogelijk leiden door het seizoen en kiezen we het liefst voor de producten van Nederlandse telers. Omdat we het belangrijk vinden dat er voldoende variatie in ons aanbod zit, wijken we soms uit naar landen die verder weg liggen. Lees meer over de groenten in de box op de HelloFresh blog.

Verantwoorde keuze

Vlees

Wij zijn van mening dat de leefomstandigheden en de manier waarop het vlees verwerkt wordt, invloed heeft op de smaak en kwaliteit daarvan. Deze overtuiging speelt een belangrijke rol in onze leverancierskeuze. Voorbeelden van leveranciers waar wij mee samenwerken zijn Driessen Food en de Amsterdamse worstmakers Brandt & Levie.

Mick_Gerrit_Zalm_Klein.JPG

Vis

Of een vis verantwoord is of niet hangt samen met de vangstmethode, het vangstgebied en het seizoen. De vis in de HelloFresh Box komt uit gezonde visbestanden uit voornamelijk Europese wateren, of het is vis die op verantwoorde wijze gekweekt is. We respecteren de seizoenen en de paaitijd en variëren met verse en gestoomde of gerookte vis. Onze vis is voornamelijk afkomstig van vishandel Van Meines, maar we werken ook samen met bijvoorbeeld Fish Tales. Op onze blog lees je meer over vis.

Onze pastaleverancier

Pasta

Onze pasta’s worden gemaakt door ervaren pastamakers in Italië. De granen van de pasta die onze leverancier Casa di Fulvio gebruikt worden met zorg uitgekozen. Met behulp van oude technieken worden die vervolgens bereid tot een exclusieve, handgemaakte pasta. De pasta in de box wordt speciaal voor ons verpakt en geportioneerd. Meer hierover lees je op onze blog.

Zorgvuldig uitgekozen zuivelproducten

Zuivel

De zuivelproducten in de HelloFresh Box worden met zorg geselecteerd. Bij deze selectie staat kwaliteit en een authentieke bereidingswijze centraal. Onze kaasleverancier is Erik’s Delicatessen en eieren komen van Blije kip.

Ambachtelijke noten en zuidvruchten

Noten en zuidvruchten

Onze noten en zuidvruchten komen van Jan Gotjé Noten. Dit familiebedrijf bakt dagelijks verschillende noten en pinda’s in hun eigen branderij in Amsterdam en importeert alleen producten van de hoogste kwaliteit.

Onze pestoleverancier

Pesto's

Kitchen on a Mission staat bekend om hun gebruik van verse ingrediënten en oorspronkelijke samenstellingen op basis van authentieke recepten. De Italiaanse pesto's die in de HelloFresh Box zitten zijn met veel liefde gemaakt. Kitchen on a Mission gelooft, net als wij, in pure producten waar geen vulmiddelen of geur- en kleurstoffen aan te pas komen. Naast pesto's zorgt deze leverancier ook voor Mediterrane specialiteiten, zoals zongedroogde tomaten en kappertjes. Bekijk onze blog voor meer informatie over Kitchen on a Mission.