Close

Op zondag 2 juli vieren wij onze vijfde verjaardag op landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Tussen de appel- en perenboomgaarden geniet jong en oud van waar het bij HelloFresh allemaal om draait: lekker eten. Met vrolijke muziek op de achtergrond proef je verrassende gerechten, leer je nieuwe kooktechnieken tijdens de workshops en proosten we samen op de zomer.

Daar moet op gegeten worden!

5 jaar HelloFresh

Programma

… en beproef je geluk! Geniet van alle bijzondere producten en doe mee met de grote foodquiz, de vergeten groentenbingo of geef een draai aan het HelloFresh-rad van fortuin en maak kans op mooie prijzen.

Op het Hello Food Festival kun je kennismaken met onze leveranciers. Daarnaast vind je er vele foodtrucks en leuke foodkraampjes.

Bekijk de vele ambachten van onze eigen HelloFresh-leveranciers. Doe je tegoed aan bijzondere kazen, tapenades en olijven. Krijg tips over hoe je zelf kunt ‘slow-roasten’ en zie hoe de lekkerste forel en zalm gerookt wordt.

Word jij een masterchef met één van onze workshops? Volg dorstlessen bij Meisjes van de Wijn, ga aan de slag met patissier Hidde de Brabander, leer alles van groentetovenaars Willem & Cammeraat en open je eigen oesters met Vis van Henry.

Daar moet op gegeten worden

Struin over de foodmarkt

Proef de zomer...

Van wraps tot bieterballen, van enchiladas tot gambaburgers en van kokosballen tot moleculair ijs. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij één van onze foodtrucks.

Laat je inspireren

Kom je ook op 

ons feestje?

Vroege vogels: €7,50

Normaal: €10,-

Parkeerkaartje: €3,-


Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang


Naast het openbare programma zijn er ook exclusieve workshops en proeverijen op het festival. Voor deze activiteiten zijn gelimiteerde plekken beschikbaar.


Houd onze Facebook evenementenpagina in de gaten voor meer programma updates.

Kaarten

Bus 164 Sassenheim - Hoofddorp: halte Lisserweg. 

Nog ca. 1,5 kilometer lopen naar de entree van het landgoed.


Bus 162 Lisse – Nieuw Vennep station / Hoofddorp station: halte Bruidsbloemstraat. Nog ca. 700 meter lopen naar de entree van het landgoed.


Bussen 50/51 Haarlem CS – Leiden CS: halte Kanaalstraat. 

Nog 3 km te voet naar het landgoed.

Landgoed ‘De Olmenhorst’

Lisserweg 481

2165 AS Lisserbroek

Op de locatie is een ruime hoeveelheid parkeerplekken aanwezig. Een parkeerkaartje voor de auto kost €3,- en is zowel online als op locatie te koop. 

Bereikbaarheid

Adres

Het Hello Food Festival bereik je gemakkelijk met zowel fiets, OV als auto. Klik hieronder op ‘Mijn locatie’ en bekijk je route.

Openbaar vervoer

Parkeren

Locatie

Het terrein is op twee binnenlocaties na rolstoeltoegankelijk. Houd er wel rekening mee dat niet het gehele terrein verhard is en dat sommige activiteiten op het gras zullen plaatsvinden.

Betalen

Iedereen is welkom op het Hello Food Festival. Iedereen onder de 18 jaar mag het terrein op, mits onder begeleiding van ouders of andere begeleiders.

Op het festival maken we geen gebruik van munten. Je kunt zowel met pin als contant betalen.

Honden zijn (onder andere vanwege al het lekkers) niet toegestaan op het terrein.

Fotografie

Kinderen

Bij betreden van het festival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen of filmploeg.

Mindervaliden

Eigen eten en drinken

Honden

Op het festivalterrein is het niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen. We hebben genoeg lekkers!

Huisregels

#HelloFoodFestival

Voor vragen over het Hello Food Festival kun je terecht bij onze klantenservice. Te bereiken via klantenservice@hellofresh.nl of 020-7602014

Contact

© 2017 HelloFresh