Gemakkelijk thuisbezorgd

Wij bezorgen de box in heel Nederland

HelloFresh bezorgt overal in Nederland (ook op de Waddeneilanden) wekelijks een box met gezonde recepten en verse ingrediënten gratis bij jou thuis. Voor de bezorging hoef je nooit iets extra's te betalen!


leveringsgebieden

  • In de provincies Utrecht, Noord-Holland (behalve de kop) en Zuid-Holland (tot aan de grens Hellevoetsluis) kun je kiezen of je de HelloFresh Box bezorgd wilt krijgen op zaterdag of zondag, maandagavond tussen 16:30 en 22:30 uur, op dinsdag tussen 16.30 en 22.30 of op woensdag tussen 15:00 en 22:30 uur. In bovenstaande afbeelding is dit gebied geel gekleurd.
  • In de andere delen van Nederland kun je kiezen of je de HelloFresh Box op zaterdag of zondag bezorgd wilt krijgen, op dinsdagavond tussen 16:30 en 22:30 uur of op woensdag tussen 15.00 en 22.30 uur. In bovenstaande afbeelding is dit gebied groen gekleurd.
  • Op de Waddeneilanden (behalve Terschelling en Vlieland) bezorgen we op zondag. Op Terschelling en Vlieland leveren we de box op dinsdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
  • Je Fruitbox, Ontbijtbox en/of Wijnbox wordt tegelijk met je maaltijdbox bezorgd. Deze boxen kun je dus niet los bestellen en zijn alleen te bestellen in combinatie met een maaltijdbox.
  • Ben je niet de hele avond of middag thuis? Geef ons dan een voorkeurstijd door. Dit kun je doen via je online account of via onze klantenservice .
  • De dag voor de levering van jouw HelloFresh Box ontvang je een SMS met daarin een indicatie van de tijd dat jouw box geleverd gaat worden. Het precieze tijdstip van bezorgen kan maximaal een uur eerder of later zijn dan het geschatte tijdstip.
  • Ben je onverhoopt niet thuis? Als je ons dit laat weten dan geven wij de box graag ergens anders af in de buurt.

HelloFresh is ook in andere landen actief – wij bezorgen onze boxen ook in Amerika, Australië, België, Canada, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, en Zwitserland. Heb je nog vragen over je levering? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden je vragen graag!