De HelloFresh Kerstbox

HelloFresh bezorgt wekelijks gezonde recepten en de bijbehorende ingrediënten bij jou thuis. En met de Kerst leveren we, naast de gewone HelloFresh Box, de HelloFresh Kerstbox vol ingrediënten voor een heerlijke kerstmaaltijd!

Gemakkelijk en lekker kerstdiner
Alles zonder stress in huis voor het kerstdiner. Wij doen alle boodschappen en jij hebt meer tijd om te genieten van de feestdagen. Wij zorgen ervoor dat de ingrediënten voor het kerstdiner in de juiste hoeveelheden bij jou thuis worden bezorgd vlak voor Kerst(op 23 of 24 december). We hebben drie verschillende varianten van de Kerstbox dit jaar. De Kerstboxen zijn allemaal eenmalig extra te bestellen.
Goed om te weten: de gewone HelloFresh Box wordt gewoon bezorgd in week 52 en week 1. Als je deze tijdens de weken van Kerst en Oud en Nieuw niet wilt ontvangen, dan kun je deze pauzeren voor die weken.

Ook verkrijgbaar voor Oud en Nieuw
Wil jij gourmetten op Oudejaarsavond? Dat kan dit jaar ook met de Gourmetbox. We bezorgen deze namelijk ook op 31 december!

Aanschuifdiner Kersteditie
Wil je alvast een voorproefje van de Kerstbox? Kom dan samen met je vrienden naar een van onze Aanschuifdiners! Ook als je HelloFresh nog niet zo goed kent, ben je welkom. 7 & 8 december zijn we in Amsterdam en op 14 & 15 december kun je aanschuiven in Deurningen. Proef de gerechten uit de HelloFresh Kerstbox, ontmoet onze leveranciers en kom met ons alvast in de kerstsfeer! Wil jij erbij zijn? Bestel dan hier je kaartjes. Wacht niet te lang, want op = op!De Kerstboxen

Je ontvangt vlak voor Kerst (op 23 of 24 december) de ingrediënten voor één kerstdiner voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen. Meer personen kan ook, je kunt dan het beste meerdere boxen bestellen (dus voor 8 personen, bijvoorbeeld 2 boxen voor 4 personen). De recepten vind je in de box en zijn terzijnertijd ook via deze pagina te downloaden.
HelloFresh Kerstbox voor Gourmetten

Kerstbox voor gourmetten

Met deze gourmetbox heb je direct alles in huis om tijdens Kerst of op oudejaarsavond met de hele familie te gourmetten. We hebben een selectie gemaakt van stukjes vlees en vis die je zelf marineert. Denk bijvoorbeeld aan een visspiesje, hertenbiefstuk en kalkoenmedaillons. Ook vind je vegetarische gerechtjes in deze box, zoals courgetteburgertjes met geitenkaas en een boerenomelet. In de Kerstbox voor gourmetten vind je bovendien ingrediënten om zelf een salade, notenboter en een dessert met peer te maken. Bestel hier de Kerstbox voor gourmetten

HelloFresh Kerstbox Original

Kerstbox Original

Met de Kerstbox Original heb je direct alles in huis om deze Kerst met de hele familie van een driegangendiner te genieten. We hebben een menu gemaakt met als voorgerecht is een paddenstoelensoep met mascarpone. Je maakt er ook zelf een kaaskoekje bij. Het hoofdgerecht bestaat uit een kalkoenrollade met een heerlijke vulling van onder andere abrikozen en noten. De rollade is door onze slager al gevuld, dus daar ben je niet veel tijd aan kwijt. Bij de rollade komt een sinaasappelsaus en krieltjes. De maaltijd wordt afgesloten met panna cotta met amarenekersen en chocoladekrullen.

HelloFresh Kerstbox Deluxe

HelloFresh Kerstbox Veggie

Met de Kerstbox Veggie heb je direct alles in huis om deze Kerst met de hele familie van een vegetarisch driegangendiner te genieten. We hebben een menu gemaakt met als voorgerecht is een paddenstoelensoep met mascarpone. Je maakt er ook zelf een kaaskoekje bij. Het hoofdgerecht bestaat uit een bolcourgette die je vult met een notenmix. Daarbij eet je een risotto met de Italiaanse kaas fontina. De maaltijd wordt afgesloten met panna cotta met amarenekersen en chocoladekrullen.

HelloFresh Kerstbox Deluxe

Kerstbox Deluxe

Met de Kerstbox Deluxe heb je direct alles in huis om deze Kerst met de hele familie van een uitgebreid diner te genieten. Het menu begint met een borrelhapje en een bospaddenstoelensoep. Tussendoor eet je kabeljauwhaas met tomatencarpaccio. Het hoofdgerecht bestaat uit een kalkoenrollade met een heerlijke vulling van onder andere abrikozen en noten. De maaltijd wordt afgesloten met panna cotta. Ook krijg je nog wat extra’s voor bij de koffie.

Bijpassende wijnbox en een kaasplankje

Wijnbox

Wijnbox bij het kerstmenu

Om het diner compleet te maken hebben we niet alleen de ingrediënten voor het menu voor je ingekocht, maar ook lekkere wijnen voor je uitgezocht. Deze wijnen passen perfect bij de gerechten. Je kunt de wijnbox bij elke Kerstbox erbij bestellen.

HelloFresh Kerstbox Deluxe

Kaasplankje

Geniet van een heerlijk kaasplankje met de lekkerste kazen uit Nederland en België. De vier kazen variëren van mild tot krachtig en serveer je met Limburgse appel-perenstroop en Hollandse walnoten. Je kunt dit kaasplankje bestellen als extraatje bij een van onze Kerstboxen.Bereidingstijd

De bereidingstijd van het Kerstmenu is afhankelijk van het aantal personen waar je voor kookt. Uitgegaan van een box voor 2 personen, ben je ongeveer 60 minuten bezig met de voorbereidingen (dessert voorbereiden, groenten snijden) en heb je ongeveer 60 minuten nodig voor de definitieve bereiding. Bij de Gourmetbox ben je minder tijd kwijt aan de bereiding, omdat alles aan tafel wordt bereid. De voorbereiding bij de Gourmetbox is ook ongeveer 60 minuten.