Onze aanvullende boxen

Voor nog meer gemak

Kun je geen genoeg krijgen van HelloFresh? Dan hebben we naast de maaltijdboxen ook diverse aanvullende boxen. Deze kun je samen met jouw maaltijdbox bestellen en worden tegelijkertijd geleverd. Voor de extra boxen geldt dezelfde flexibiliteit als voor jouw maaltijbox.
Nieuwsgierig? Op deze pagina lees je er meer over.

HelloFresh_Product_Fruit_Box.jpg
 • Fruitbox

  Een box vol vers fruit!
  Samengesteld uit zowel seizoensfruit als exotisch fruit. De inhoud is elke week anders en is afgestemd op het seizoen. De Fruitbox is er in twee varianten. De medium Fruitbox bevat gemiddeld 15 stuks fruit en de large Fruitbox gemiddeld 30 stuks. Met de Fruitbox van HelloFresh is het wel heel gemakkelijk om wekelijks jouw portie vitaminen binnen te krijgen.
  Voor inspiratie zit er elke week een verassend recept in de Fruitbox.
  Om te bestellen log je in bij HelloFresh en klik je hier.

Ontbijtbox.jpg

 • Ontbijtbox
 • Om jouw dag goed te beginnen!
  Verwen jezelf met vers sap en een gevarieerd ontbijt met bijvoorbeeld havermout, crackers of fruit. De Ontbijtbox bevat alle ingrediënten voor 5 keer heerlijk ontbijten (voor 2 of 4 personen), inclusief 3 bijbehorende recepten. De inhoud van de box is gezond en iedere week anders.
  Om te bestellen log je in bij HelloFresh en klik je hier.

HF_WEB_IMG_veggie_xmas_wine_box16.jpg

 • Wijnbox
 • Heerlijk voor bij elke HelloFresh-maaltijd.
  Bij twee van de gerechten in jouw HelloFresh Box krijg jij een bijpassende wijn. De wijnen zijn geselecteerd door onze wijnkenners op basis van smaak en herkomst van de gerechten. Op de receptkaarten kun je lezen waarom we juist deze wijnen voor jou hebben uitgekozen. De Wijnbox bevat twee wijnen van 375 ml.
  Om te bestellen log je in bij HelloFresh en klik je hier.

Goed om te weten


 • Een aanvullende box is een HelloFresh-lidmaatschap en hiermee geniet je van dezelfde gemakken als bij de maaltijdbox.
 • Je kunt de boxen altijd pauzeren, opzeggen of aanpassen via je persoonlijke account. Doe dit voor woensdag middernacht, donderdag doen wij de bestellingen en kun je niets meer wijzigen.
 • We leveren de extra boxen altijd tegelijkertijd met jouw maaltijdbox. Je hoeft dus maar één keer thuis te zijn voor een hele week vol gemak. De chauffeur rijdt dan ook maar één keer, wel zo duurzaam.
 • De inhoud van de Fruit- Ontbijt- of Wijnbox verschilt per week en is afgestemd op het seizoen. Hierdoor blijven wij jou elke week verrassen.
 • Heb je vragen over de aanvullende boxen? Kijk dan in ons Helpcenter of neem contact op met onze klantenservice.